Damir natjera Milu, Stipu i Svetu da priznaju Mirku što su učinili. Nakon neuspjelog pokušaja zamjene originala i falsifikata slike Gospe, a i saznanja da sumnjičavi don Ante nosi sliku na analizu, Mirku priznaju sve grijehe.

134. Ep.

Damir natjera Milu, Stipu i Svetu da priznaju Mirku što su učinili. Nakon neuspjelog pokušaja zamjene originala i falsifikata slike Gospe, a i saznanja da sumnjičavi don Ante nosi sliku na analizu, Mirku priznaju sve grijehe. Mirko poludi, ali odluči riješiti stvar. Krene parati sliku (falsifikat) i u tome ga ulovi don Ante. Don Ante ga ucjenjuje da mu preda original koji će on prodati u zamjenu za šutnju.

Mirko pristaje, a biskup ne saznaje pravu istinu. Očita bukvicu seljanima u koje se duboko razočarao.
Milica inzistira da se Doris testira te tako dokaže da joj je Marko otac. Na Denisov zahtjev, Doris uzima Katarinin DNK (vlas kose) kako bi zamijenio uzorke. Nalazi, naravno, pokažu da je Doris zbilja Markova kćer. Svi su šokirani.

Damir također saznaje da je Doris možda Katarinina sestra. Uspaniči se i moli Boga da to ipak nije istina. Josip ga u tome nimalo ne tješi, njemu je zabavno što je Damir spavao s dvije sestre.


>>>> Kud puklo da puklo, 19. travnja