Sveto skriva origninalnu sliku Gospe, dok Jasna ne javi kad ju šalju za Zagreb na prodaju. Bez obzira na ishod u svemu tome, Sveto vidi izvrsnu priliku za biznis. No, Damir i Josip ga otkrivaju i ostaju zaprepašteni projektom svojih očeva.

133. Ep.

Sveto skriva origninalnu sliku Gospe, dok Jasna ne javi kad ju šalju za Zagreb na prodaju. Bez obzira na ishod u svemu tome, Sveto vidi izvrsnu priliku za biznis. No, Damir i Josip ga otkrivaju i ostaju zaprepašteni projektom svojih očeva. Mile i Stipe na kraju shvaćaju da pod hitno moraju vratiti staru sliku na svoje mjesto. Al ne znaju kako...

Doris se predstavlja Došenima kao Markova kćer. Plod je Marka i njegove mladenačke ljubavi Vlaste. Unuci negoduju, Tomislav je ni pod koju cijenu ne prihvaća jer se boji za nasljedstvo, a Katarina je u potpunom šoku. Jedino je Marko dirnut jer mu se dodvorila lažnim Vlastinim pismima i posljednjom željom da Doris upozna svog oca. Kad dođu Višnja i Milica, nastaje potpuna galama. Milica želi izbaciti Doris iz kuće, ne vjeruje joj ništa i misli da se samo došla uvaliti u obitelj zbog nasljedstva.


>>>> Kud puklo da puklo, 17. travnja