Mile i Stipe ulove seljane u krađi slike. Umjesto da ih prekore - uključuju se u posao s Jasnom te se dogovore da će Mirku uvaliti lažnu sliku, a Jasni prodati original.

131. Ep.

Mile i Stipe ulove seljane u krađi slike. Umjesto da ih prekore - uključuju se u posao s Jasnom te se dogovore da će Mirku uvaliti lažnu sliku, a Jasni prodati original. Barbara se sjeti da Mirko odveze Zokija na natjecanje u vjeronauku, kako bi dobili na vremenu. No, uskoro saznaju da se Mirko vraća u selo i da će vjerojatno stići prije Stipe i Jasne koji dolaze s falsifikatom.

Krešo misli da Tomislav neće biti dobar otac pa se s njim kladi u 200 kn da neće biti u stanju brinuti se ni za lutku nekoliko dana. Ulog je čast, ali i lova koju nemaju, a obojica trebaju. Tomu baš i ne ide najbolje, ali to skriva od Kreše. Snježana se zbuni kad vidi Tomislava s lutkom.

Na Markov poziv, Katarina kreće u posjet ocu. Damir joj ponudi prijevoz do Zagreba, što ona tvrdoglavo odbija. U Zagrebu povlači vezu kod Denisa i Marko dobije pregled, gdje se ispostavi da nije velika trauma u pitanju.
U međuvrememu, Denis je našao novu curu, Doris. Kata ga više ne zanima, ali zanimaju ga njeni novci. Kad čuje da Marko u nesvijesti doziva bivšu ljubav, smisli plan kako se domoći Katinog nasljedstva - nudi Doris da ode u Oštrovac i glumi Katarininu polusestru, odnosno, Markovu kćer. Na Denisovo oduševljenje, Doris prihvaća ponudu. Da bi osigurao da sve ide po planu, Denis dogovara Višnji tjedan dana u toplicama.


>>>> Kud puklo da puklo, 15. travnja