Krešo uspije šarmom i poljupcima Jasnu odgovoriti od zvanja policije, ali tada u kuću dolazi Renata, bijesna jer joj se Krešo nije ni javio sa slobode. I dok se Krešo s Jasnom ljubi u sobi, Kata i Tomislav pokušavaju zaustaviti Renatu.

130. Ep.

Krešo uspije šarmom i poljupcima Jasnu odgovoriti od zvanja policije, ali tada u kuću dolazi Renata, bijesna jer joj se Krešo nije ni javio sa slobode. I dok se Krešo s Jasnom ljubi u sobi, Kata i Tomislav pokušavaju zaustaviti Renatu. No, Renata ne odustaje, a Krešo, čuvši njezin glas, tjera Jasnu iz kuće. Renata nalazi njen grudnjak pa je Krešo primoran priznati nevjeru, ali i nju optuži za isto. Ispostavi se da je Renatin 'ljubavnik' njezin rođak pa ona, razočarana i povrijeđena, ostavlja Krešu.

Milica također dolazi u Oštrovac i počne proganjati Marka. Marko se pokuša sakriti u Milinoj kući, ali ga ona tamo pronalazi i napada. Zdenka ih tjera pa se na koncu umalo potuku u Đurinoj kući. Svađu sprečava Višnja, koja tjera Milicu iz kuće.

Po povratku u Zagreb, Marka udara auto kao pješaka. Bježao je od Miličinog auta i podletio pod drugi.
Damir se pomiri s Josipom, pa pokuša i s Kate. Na prevaru je namami u brvnaru, ali umjesto oprosta dobije nokaut od Kate.

Seljani donose svoje antikvitete Jasni na prodaju. No, pošto njihove 'starudije' nisu vrijedne, Ane, Barbara i Sveto joj u tajnosti pokazuju sliku iz župnog ureda. Jasna laže da je bezvrijedna, no, kada ju pokuša ukrasti, Sveto ju uhvati na djelu. Kada Tepavac nanjuši korist, prešuti Mirku pokušaj krađe i dogovara se s Jasnom. Odvodi ju seljanima u Odbor gdje smišljaju kako maknuti Mirka iz ureda i domoći se vrijedne slike?


>>>> Kud puklo da puklo, 14. travnja