Najgledanijoj seriji 'Kud puklo da puklo' u večerašnjoj epizodi pridružit će se u epizodnoj ulozi Marta Cerovečki, mlada i atraktivna glumica i spikerica.

Najgledanijoj seriji 'Kud puklo da puklo' u večerašnjoj epizodi pridružit će se u epizodnoj ulozi Marta Cerovečki, mlada i atraktivna glumica i spikerica.

Kako je Milica svojim spletkama zakomplicirala Oštrovčanima živote kojima je voda došla do grla zbog kredita koje ne mogu otplaćivati, vidjet ćemo večeras kada će situacija kulminirati. U stanju očaja, Oštrovčani će posegnuti za nekim drastičnim mjerama, a oni koji će nastradat bit će Katarina i Tomislav. Baš kada njihovo nasljedstvo bude ugroženo, u spas stiže Krešo, a sa njim i zgodna slobodoumna žena, sklona avanturama u svakom smislu te riječi – Jasna koju glumi Marta Cerovečki.

„Sva moja iskustva sa seta Kud puklo da puklo su bila, ugodna, zabavna i genijalna! To je serija čiji su glumci su dobro uigrani i imaju sjajnu dinamiku.“ komentirala je Marta.


Iako kaže kako joj je najzabavnije bilo kad je Asim Ugljen, koji u seriji igra Josipa Tepavca, zabavljao ekipu na setu svojim privatnim točkama, jednako tako joj je bilo zabavno i sa starijim glumcima: „To su stari lisci i izuzev što su profesionalci u svom poslu, jako se dobro znaju zabavljati. Ja sam bila nova, a oni su svi prema meni bili srdačni i pristupačni. Energija je na setu vrckava i nadam se da to sve kamere uspiju prenijeti“.

Kako navodi, s likom kojeg glumi u seriji dijeli istu profesiju, jer naime i Marta je završila povijest umjetnosti, ali kaže – tu priča staje. „Jasna je jedan oportunistički lik koji zna što želi, gleda što se u bilo čemu ima za probrat, malo gleda što može dobiti od Kreše, sklona je i sitnim prevarama“ kazala je Marta.

Što su to sve Oštrovčani pripremili Došenovima, te što to Jasna želi od Kreše, ne propustite doznati u novim nastavcima najgledanije serije 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV!


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju