Glumac iz predivnog grada Rima, Kaspar Capparoni, utjelovljuje donačelnika policije Giordana Testu u seriji 'Otmica' progovorio je o ljubavi, djeci i životnim planovima!

Glumac iz predivnog grada Rima, Kaspar Capparoni, utjelovljuje donačelnika policije Giordana Testu u seriji 'Otmica' koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV od ponedjeljka do srijede. Njegov je lik muškarac koji nakon 20 godina pronalazi voljenu ženu (odvjetnicu Elenu Ferrante, koju glumi Antonia Liskova), sretno udanu za Pietra Mancinija (Massimo Poggio), voditelja sportskoga kluba kojega tajanstveno otmu. Ovaj ljubavni trokut zasigurno će zaintrigirati gledatelje serije, a doživljava li Kaspar i u stvarnome ljubavnom životu slične kaotične preokrete?

Devedesetih se oženio Tunižankom Ashraf Ganouchi s kojom je dobio dvoje djece, Sheherazade i Josepha, rođene 1993. i 2000. godine. Poslije rastave Kaspar ponovno nalazi srodnu dušu: njegova veza s Veronicom Maccarone (model i bivša najavljivačica u Quelli che il calcio) traje već deset godina (potajno su se vjenčali 2010. godine). Među njima je čak 19 godina razlike, a iz te ljubavne veze rođeni su Alessandro i Daniel (2008. i 2013. godine).


Kako bi se ponašao Kaspar na Giordanovu mjestu da se nađe u istoj situaciji?


Ne mogu ni zamisliti. U ljubavi se mogu dogoditi stvari koje te ostave bez daha. Katkad se ne hoteći nađeš u čudnoj situaciji, a da i ne razumiješ kako. Život je fino tkanje mnogih trenutaka. Mnogih odluka. Pravih i pogrešnih. Možda se Kaspar nikada ne bi našao u takvoj zbrci! No nikada ne reci nikad. Volim tumačiti lik koji mi je potpuno stran, koji nisam ja. Veseli me sudjelovati u nekim okolnostima u kojima se u stvarnome životu zacijelo ne bih našao. Upravo je u tome ljepota mojega poziva.
 

Je li vam ikada u životu voljenu preuzeo drugi muškarac?

Dakako! Mislim da se to svima jednom u životu dogodilo. Svašta sam zbog ljubavi prošao, ali nisam od onih koji će uvjeravati drugu osobu da promijeni mišljenje. Osjećaje ne možeš iznuditi. Katkada se zaljubiš u pogrešnu osobu i nastavljaš tim putem iako te svi opominju da griješiš. Komu se to nije dogodilo? Čudna je ljubav. Nema tu logike.
 

Kakvu ste predodžbu imali o ljubavi kao mladić?

Čitao sam Shakespearea i živio od ljubavi. Zacijelo je to u toj dobi potpuno drukčiji osjećaj. Očito i zato što je put do pronalaženja srodne duše zaista dug. Ima i sretnih ljudi koji nađu životnu partnericu ili partnera još u mladosti. Pravu ljubav, međutim, onu koja te upotpunjuje, ipak srećeš tek u zreloj dobi.
 

Jesu li mnoge djevojke stajale u redu da dođu do vas?

Jesu, mnoge… A ja nisam bio sposoban vladati situacijom! Bio sam sramežljiv, povučen, nespretan na riječima. Moji manje privlačni prijatelji imali su mnogo više uspjeha, znali su se udvarati, beskrajnim su razgovorima osvajali djevojke. Jednostavno su bili daroviti. A ja sam patio!
 A sada?


U jednome se trenutku čovjek probudi i kao nekom čarolijom promijeni.
 

Da čujemo, kako ste osvojili sadašnju suprugu?

Usprkos svemu što sam maloprije rekao, uspio sam je nagovoriti da sa mnom izađe upravo upornim nagovaranjem. Ona je iz očaja pristala i tako je započela naša ljubavna priča. Ovo je bio prvi i posljednji put da sam se tako ponašao.
 

Možda zato što ste shvatili da je riječ o pravoj?

Očito. Da sam šutio kao što obično činim, ne bih je osvojio. Dakle, čudno ali istinito, dao sam se na posao.
 

A kakav ste otac?

Možda mogu odgovoriti kakav bih otac želio biti. Volio bih nanositi što je moguće manje štete, a dati najviše od sebe, katkad u najboljoj namjeri postigneš suprotni rezultat od onoga koji si htio. Kada se ujutro probudim, prvo pomislim na mojih četvero djece. Rano sam postao roditelj, osjećam se kao da sam oduvijek otac. S ovim zadnjim djetetom, mijenjanjem pelena, osjećam se mlađim.
 

Hoće li doći i peto dijete?

Zasad smo dobro i ovako. Vjerojatnije je da bih mogao postati djed iako mislim da za to još ima vremena. Za Sheherazade je prerano, neka još uživa u životu.


 

Koji su vam planovi?

Što se posla tiče, treba pričekati dojmove koje će izazvati 'Otmica' pa vidjeti hoće li se snimiti druga sezona. Također, pri završetku sam režiranja jednoga filma koji bi trebao biti gotov do proljeća. A za ostalo? Svi trebamo imati mnogo više nade. To je najbolje što mogu svima poželjeti.

Izvor: http://velvetgossip.it/2015/01/14/capparoni-solo-per-amore-intervista/