Metea, koji je držao Tugrula, okružila je policija. Arif i Džemile traže dopuštenje od policije da uđu kako bi uvjerili Metea.

3.sez, 104.ep - 9. prosinca

Metea, koji je držao Tugrula, okružila je policija. Arif i Džemile traže dopuštenje od policije da uđu kako bi uvjerili Metea. I Soner je ondje kako bi im pomogao. Svi čekaju koju će odluku Mete donijeti. Osman izdaje časopis. Zanimanje za časopis i ono što piše veće je od očekivanog.

3.sez, 105.ep - 10. prosinca

Ibo bježi od policije, no na kraju ga ipak uhite. Mesude ga posjećuje nakon što je saznala da je uhićen. Caroline se sprema otići u Švicarsku nakon što je uzela Ibi novac. No Mustafa ne želi ići s njom i bježi k baki.

3.sez, 106.ep - 11. prosinca

Bahar ne želi svadbu, želi se udati vrlo skromno. No pojavljuje se Džemile i nagovara je na svadbu u krugu obitelji u vrtu kuće. Svi se bave pripremama za vjenčanje Bahar i Sonera. Deniz odlučuje pozvati Kerema i njegovu obitelj na takvu važnu večer. Zehru jako veseli što su se njezini roditelji zbližili. Berin i Hakan prvi su put zajedno i sretni. Gospođa Hasefe suočena je s neočekivanom ponudom.

3.sez, 107.ep - 12. prosinca

Deniz odlučuje pozvati Kerema i njegovu obitelj na takvu važnu večer. Zehru jako veseli što su se njezini roditelji zbližili. Berin i Hakan prvi su put zajedno i sretni. Gospođa Hasefe suočena je s neočekivanom ponudom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju