Hakan je u bolnici u kritičnom stanju. Berin koja mu duguje život, primijeti Ekrema Tatlioglua u bolnici i izgubi živce.

2.sez, 93.ep - 8. srpnja

Hakan je u bolnici u kritičnom stanju. Berin koja mu duguje život, primijeti Ekrema Tatlioglua u bolnici i izgubi živce. Svi okrivljuju njega da je ranio svog sina. Kenan koji saznaje da je Ali oteo njegovu majku je izvan sebe. Ali mu u Holdingu obećava da će mu predati majku živu i zdravu ako mu Kenan vrati izgubljene dokumente.

2.sez, 94.ep - 9. srpnja

Caroline nasluti da će Kenan vratiti Aliju tajne dokumente i da bi ga u tome zaustavila, obavještava o svemu Ekrema. Odbrojavaju se dani do Ajlinog poroda. Da bi joj sačuvali zdravlje, liječnici odlučuju Ajlin podvrgnuti carskom rezu.

2.sez, 95.ep - 10. srpnja

Zabrinut za zdravlje Ajlin, Soner koristi svaku priliku kako bi joj ugodio. Što je operacija bliže, svi su nervozniji. Mete koji se nakon duže vremena sretne s Nihal, izvodi je na večeru. Ima jednu neočekivanu ponudu za nju. Napetost koja u bolnici vlada između Berin i Ekrema, pretvara se u katastrofu.

2.sez, 96.ep - 11. srpnja

U bolnici dolazi do velike zbrke. Ekrema Tatlioglua kojeg je ustrijelio sin Hakan, hitno odvoze na operaciju. Hakan, čije se zdravstveno stanje poboljšalo, odlazi u pritvor. Kenan koji razrađuje plan bijega je u panici. Kasni brod koji bi ga trebao prevesti u inozemstvo. To iznenada doznaje i kapetan Ali i pokušava ga spriječiti te spasiti novce iz Holdinga.

2.sez, 97.ep - 12. srpnja

Caroline doznaje da je Ekrem Tatlioglu ustrijeljen i u životnoj opasnosti. Nije spremna na takav razvoj događaja. Odmah kuje novi plan kako ne bi ostala u besparici. Džemile i Selma dobile su tužbu i vraćaju se na čelo Holdinga. Džemile je na pameti samo Ali koji je u zadnje vrijeme sve više tajnovit i Ajlin koju čeka teški porod. Kapetan Ali koji ima planove kakve nitko ne bi očekivao, poziva cijelu obitelj na večeru koju je sam pripremio. Međutim, na večeru nije pozvan mladoženja.