Nihal, koja je prošli put izvukla živu glavu, opet se nalazi u opasnosti. Muškarci koji je slijede opet joj dolaze na posao i žele je odvesti nasilu.

2.sez, 28.ep, ponedjeljak 8. travnja

Nihal, koja je prošli put izvukla živu glavu, opet se nalazi u opasnosti. Muškarci koji je slijede opet joj dolaze na posao i žele je odvesti nasilu. Mete koji primjećuje incident, obračunava se s muškarcima bez razmišljanja. Kardži Holding ponovo ulazi u krizu. Radnici iz tvornice započinju štrajk jer su im nadnice pale i neki od njihovih kolega su dobili otkaz. Međutim, Džemile ne zna za to. Pored svega, radnici iz tvornice za predstavnicu svog sindikata odabiru Berin. U te se događaje na neočekivani način upliću kapetan Ali s Džemile i Berin s Hakanom. Na sastanku Holdinga sa sindikatom, situacija izmiče kontroli.
 

2.sez, 29.ep, utorak 9. travnja

Radnički štrajk kojeg su izazvali Kenan i Ekrem Tatli završava tragično. Berin koja je ranjena u sukobu završava u bolnici u nesvjesnu stanju. U bolničkoj čekaonici rastu tenzije. Osim kapetana Alija i Hakana s obitelji, u čekaonici je i Ahmet koji iščekuje dobre vijesti. Ajlin se nalazi na sudu. Međutim, Berin nije u mogućnosti zastupati je. Soner se pridružuje Ajlin na sudu. I Murat krišom dolazi i slomi se kada vidi brata s Ajlin. Mete napokon pronađe Nihal koja neko vrijeme nije dolazila na posao.
 

2.sez, 30.ep , srijeda 10. travnja

Mete koji odlazi posjetiti Nihal kod kuće, nailazi na neočekivanu situaciju. Da bi spasila Metea, Nihal zove njegovu obitelj. Selma opaža da Kenan dolazi kući kasno koristeći posao kao izliku. Odlučuje ga slijediti. Kenan koji učestalo posjećuje Caroline u hotelu, dolazi na večeru s njom. Međutim, ti posjeti i večera s Caroline samo su dio njegovih podmuklih planova. Između Sonera i Ajlin dolazi do iznenadnih preokreta.
 

2.sez, 31.ep, četvrtak 11. travnja

Kapetan Ali, Džemile i Selma susreću se u hotelu u kojem odsjeda Caroline i ostaju začuđeni. Međutim, Kenan tu zgodu na profesionalan način razjašnjava svima. Unatoč tome što Kenan daje valjano objašnjenje, Selma i Džemile su ipak sumnjičave. Na svadbi na kojoj nastupa, Mete se susreće s osobom koju nije očekivao. U jednom trenutku Mete odluči napustiti svadbu uzevši i mladenku sa sobom. Situacija se zakomplicira i mladoženjini ljudi kreću u potragu za njima.
 

2.sez, 32.ep, petak 12. travnja

Džemile se jako ljuti što se Ajlin ne vraća kući. To uznemiri i Alija. Oštro napadne Sonera koji ostavlja Ajlin pred kućom. Ovu situaciju Soner iskoristi da pred svima objavi svoju genijalnu zamisao. Svi ostaju zapanjeni njegovim prijedlogom. Kad Berin odluči otići u kino, Hakan posumnja da se nalazi s Ahmetom i uzme joj kartu za kino iz džepa. Kreće prema kinu umjesto Berin. Džemile saziva vijeće upravnog odbora u namjeri da radnici iz tvornice odustanu od štrajka. Traži sve okupljene da prihvate njezinu odluku, inače će dati ostavku. Kapetan Ali nastoji uvjeriti Džemile da odustane. Kenan je ipak korak ispred svih.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju