U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio.

Ali krivi Caroline za sve što se dogodilo. Napetost u kući između njih dvoje prerasta u svađu. Caroline spakira svoje stvari i napusti kuću. Dok Berin punim plućima uživa u ljubavi s Ahmetom, među knjigama nalazi članak o Amini. Ajlin želi učiniti Sonera ljubomornim pa s jednim mladićem iz škole odlazi u kino. Ondje je dočeka veliko iznenađenje. Bliskost koju Ribar pokazuje prema Džemile i djeci uzrokuje bijes kapetana Alija. Caroline se pak želi vratiti kući i, da bi ga smekšala, udara Alija ondje gdje je najranjiviji. Carolineina laž djeluje puno brže nego što je očekivala.

Kada kapetan Ali vidi Džemile i Ribara, doživi napadaj ljubomore. Kapetan Ali ne želi da Džemile radi pa joj prizna iznenađujuće stvari. Džemila je odlučna u želji da stoji na vlastitim nogama pa ponovno ne prihvati novac koji joj on nudi, nego prihvaća poslovnu ponudu koju joj je predložio Ribar. No strogo upozori cijelu obitelj, osobito Osmana, da ništa ne govore pred Alijem. Teški životni uvjeti kod kuće Ajlin navedu na novu odluku, no ona odabere pogrešna vrata na koja će pokucati. Taj izbor duboko rani srce mlade djevojke. Dok se Mete priprema za glazbeno natjecanje, njegova vještina na gitari ozbiljno zaplaši Nedžatija. Kad shvati da Metea neće uspjeti pobijediti vlastitom vještinom, Nedžati počne tražiti njegovu slabost. Berin je jako povrijeđena kad Ahmeta i Aminu vidi same.

Dok je Ahmetova i Berinina veza ugrožena zbog Amine, Hakan, koji već dugo traži priliku, kreće u akciju da bi sabotirao Ahmetov govor. I Berin na svojoj koži iskusi dio Hakanova bijesa. Ajlin je duboko razočarana nakon odluke koju je donijela pa posljednji izlaz vidi u razgovoru sa Sonerom. Dok se Džemile pokušava naviknuti na novi posao, već prvi dan dogodi joj se ono čega se bojala. Dok je Džemile zbog tog ružnog iznenađenja zapanjena onime što joj se događa, i Caroline doživi veliki šok. Dok se priprema vjenčanje s Caroline, kapetan Ali predomisli se.

Nakon onoga što se zbilo između Ribara i Alija, Džemile se ne može vratiti na posao. No na njezinim se vratima pojavi gost koji će je navesti da promijeni mišljenje. Za Metea je svanuo velik dan u školi. Mete i Nedžatijeva ekipa izlaze pred upravu i učenike škole da bi školu predstavljali na međugimnazijskom glazbenom festivalu. No Nedžati je savršeno miran jer zna da posjeduje informaciju koja će mu osigurati pobjedu čak i ako izgubi.

Ajlin se pak predomislila. Soner je zapanjen onime što je čuo i ne uspijeva shvatiti što je uzrok toj iznenadnoj promjeni kod Ajlin. Ahmet pak traži načine da smekša Berin i naposljetku je uspijeva nagovoriti na razgovor. Iako to ne želi, misli kapetana Alija ispunjene su s Džemile koja radi s Ribarom.