Nevrije, koja od Betul saznaje što je Ajča napravila, brzo se dočepa Džemiline obitelji. Berinina trudnoća izaziva opće veselje u obitelji.

3.sez, 59.ep - 7. listopada

Ajčina majka i otac napokon se vraćaju kući. Nevrije, koja od Betul saznaje što je Ajča napravila, brzo se dočepa Džemiline obitelji. Berinina trudnoća izaziva opće veselje u obitelji. Hakan i Ahmet odlaze na sastanak u vezi s radnicima u štrajku, gdje će se naći u velikoj opasnosti. Caroline prisluškuje Ekremov razgovor te saznaje gdje će se organizirati atentat i o tome obavještava Berin.

3.sez, 60.ep - 8. listopada

Ahmet strada u atentatu. Berin je shrvana od boli. Na sprovodu isplače more suza. Jedino što tješi Berin, koja u trbuhu nosi Ahmetovo dijete, jest to što se Zehra vratila kući, majci. No u glavama je puno neodgovorenih pitanja i sumnji. Sindikat vrije od tračeva o Hakanu. Hakan to primijeti pa donosi odluku i dolazi razgovarati s Berin. Betul kao nepozvani gost dolazi Meteu u posjet i pred njim ispusti sav svoj otrov. Kad sazna da će Ajča ući u brak preko posrednika, Mete poludi. Pokuša pobjeći iz zatvora. Ta situacija Tugrulu dođe kao naručena. Ne gubeći vrijeme, nazove Džemile i obavijesti je o događajima vezanim uz Metea. Kaže joj da, ako prihvati njegovu ponudu, i dalje može spasiti sina na vrijeme.

3.sez, 61.ep - 9. listopada

Bahar je donijela nove odluke i koristi svoj slobodni dan. Soner se naljuti što se sastala sa Zijom, no ne može ništa učiniti. Osim toga, sutra je Baharin rođendan i njezini prijatelji su joj, zajedno sa Zijom, pripremili proslavu. I Soner u zadnji čas dolazi na proslavu, no misli da je Bahar sa Zijom pa se u zadnji čas predomisli i ne uđe. Berin sumnja u Hakana pa ga suoči s Caroline. Carolineine riječi izlude Hakana. Mete iz zatvora nazove Ajču i prenese joj važnu vijest. Filiz dođe k Soneru pijana. Kad sazna da će on otići k Bahar, u tom stanju krene u akciju i izazove događaj koji će sve šokirati.

3.sez, 62.ep - 10. listopada

Mete je pobjegao iz zatvora, no nitko mu ne može ući u trag. Arif i Džemile sumnjaju da se u pozadini toga nalazi Tugrul, no ni od njega nema traga ni glasa. Filizina iznenadna smrt pak potakne Bahar da donese odluku. Bahar je Deniz odluči prenijeti pisanim putem pa joj ostavlja pismo. Vrijeme prolazi dok Džemile čeka Metea, Berin porođaj, Hakan da se dokaže njegova nevinost u Ahmetovu ubojstvu, a Soner i Deniz Baharin povratak. Dogodila se revolucija 12. rujna i zemlja proživljava teške trenutke. Dok o Meteu nema nikakvih vijesti, Ajčino vjenčanje se požuruje. No Osman pronađe način da spriječi taj brak.

3.sez, 63.ep - 11. listopada

Berin je pak rodila sina. Berin i dalje nedostaje muž pa sinu nadjene njegovo ime. Bahar, kojoj dugo nije bilo traga, u tišini se vraća. Bahar kaže da je zaboravila Sonera, no Deniz joj jako nedostaje. Na rođendanskoj proslavi na kojoj radi dogodi se velika slučajnost. Mesudinu se mužu Ibi pak osmjehnula sreća. Dobio je na lutriji i život mu se promijenio u neočekivanom smjeru. Tugrul se napokon pojavi. Pretpostavke su bile točne, Meteov je bijeg njegovo djelo. Kako bi to dokazao, osigura Džemilin razgovor sa sinom i u zamjenu za njegov život opetuje svoju odvratnu ponudu. Nakon što razgovara s Meteom, Džemile odlazi na policiju kako bi ga spasila. No to uzrokuje velike komplikacije. Hakan pak kreće u akciju kako bi osvjetlao svoj obraz.