Kapetan Ali dojavi Selmi što se dogodilo. Iako se Selma želi umiješati, njezino je zdravlje sve gore. Mete nastupa i u jednom trenutku među publikom zapazi Nihal.

2.sez, 48.ep, ponedjeljak 6. svibnja

Kapetan Ali dojavi Selmi što se dogodilo. Iako se Selma želi umiješati, njezino je zdravlje sve gore. Mete nastupa i u jednom trenutku među publikom zapazi Nihal. Ostavlja sve i krene za njom. Premda je ne nalazi, Mete ne želi posustati. Kreće u potragu za njom, odbijajući pomisao da je mrtva. Berin i Hakan su na sudu zbog rastave. Džemile i Ali su s njom na sudu. Za Berin je mnogo teže dobiti skrbništvo nad Zehrom nego što se čini. Ajlin odlazi doktoru i susreće se sa Sonerom. U bolnici u tom trenutku Ajlin dočekuje vijest kojoj se nimalo nije nadala.

2.sez, 49.ep, utorak 7. svibnja

Vijest da je Ajlin trudna odjekne kao bomba u obitelji Akarsu. Dok Ali želi da Ajlin pobaci dijete, Džemile je savjetuje da razmisli. Mete ne prestaje pratiti Nihal, odlazi je ponovno vidjeti. Nihal dogovara sastanak s Meteom i dovodi oboje u veliku opasnost. Preuzimajući rizik, Nihal i Mete sastaju se u tajnosti. Međutim, Hakijevi ljudi ne ostavljaju Nihal na miru. Soner više ne želi ostati u bolnici i odluči otići kući bez liječničkog dopuštenja. Ipak, njegove ozljede još nisu zacijelile. Berin koja čezne za kćeri koju dugo nije vidjela, zamoli Ahmeta da joj pomogne dobiti skrbništvo nad njom.

2.sez, 50.ep, srijeda 8. svibnja

Džemile je ponovno u potrazi za poslom. Na putu se susreće s Caroline koja pak ne propusti priliku da ponizi Džemile pred Kenanom i Alijem. Došlo je vrijeme da Kemal plati dug Kenanu. U luku dolazi prvi brod sa švercanim oružjem. Poduzima sve mjere opreza kako bi bez problema prošao na carini. Kenan je jako uzbuđen. Sve to prijavljuje Ekremu Tatliogluu. Selma pak upada u Kenanovu stupicu. Dovodi je natrag u staru vilu pod tvrdnjom da je bolesna. Nitko ne zna za to. Ajlin pada sa stuba u kući i hitno je odvoze u bolnicu. Ajlin provodi noć u bolnici radi pretraga. Liječnici Ajlin priopćavaju lošu vijest. Soner koji dolazi u bolnicu radi kontrole, neočekivano naleti na Ajlin.

2.sez, 51.ep, četvrtak 9. svibnja

Sonera zabrinjava što je Ajlin u bolnici. Zatraži pomoć od liječnice Gulaj da bi saznao što se dogodilo Ajlin. Ajlin je na operacijsku stolu. Džemile i Ali dolaze u bolnicu dati joj potporu. Kenan koji je uspio bez problema provesti kroz carinu švercano oružje, s Ekremom Tatliogluom ulazi u novi ilegalni biznis. Kenan i Caroline koji se često viđaju, uhvaćeni su u delikatnoj pozi u autu. Neriman to doznaje i nudi Caroline jedan zanimljiv prijedlog. Mete nastavlja pratiti Nihal. Nihal nikako ne može odgovoriti Metea koji ulazi u vrt dok je Haki kod kuće. Mete počini ludost koja će oboje dovesti u veliku životnu opasnost.

2.sez, 52.ep, petak 10. svibnja

Hakan je znatiželjan zašto Berin ne dolazi vidjeti kćer i počne je pratiti. Ne znajući da je se prati, Berin se u jednom trenutku nađe oči u oči s Hakanom. Što više vremena provodi u vili Kardži, Selmi je sve gore. Kenan pozove doktora i želi da on kontrolira njezino mentalno stanje. Međutim, ne uspijeva nagovoriti doktora da napiše izvješće i počne davati dodatne lijekove Selmi da bi joj još više pogoršao zdravlje. Džemile koja se nikako ne može naći s odvjetnikom Nedimom, na kraju prihvaća njegov poziv na večeru. Večer je prepuna neočekivanih iznenađenja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju