S Osmanovim dolaskom za stolom prvo zavlada šok, a potom velika napetost.

3.sez, 14.ep - 5. kolovoza

S Osmanovim dolaskom za stolom prvo zavlada šok, a potom velika napetost. Mithat se razbjesni kad sazna da je Osman Meteov brat. Mete pak ne vjeruje optužbama koje je čuo protiv Osmana. Kad Osman sazna da je Ajča djevojka njegova brata, ne zna kako reagirati. Ekrema Tatlioglua izludi vijest da je njegov sin sudjelovao na mitingu i pružio potporu Ahmetu.

3.sez, 15.ep - 6. kolovoza

Ahmet po Carolineinu savjetu pripremi iznenađenje za svoju unuku Zehru. No ni Berin i Ahmet ni Hakan nisu spremni na to iznenađenje. Kad Ajdin zbog pljačke u autobusu zakasni na dogovorenu nogometnu utakmicu, opet uvali Osmana i prijatelje u nevolju. Odluči se na veliku ludost kako ga policajci za vrijeme pretrage ne bi ulovili s pištoljem. No Ajdin je ovaj put stvarno pretjerao.

3.sez, 16.ep - 7. kolovoza

Arif se seli u kuću kapetana Alija. Kad ode po zadnjih nekoliko stvari, Džemile obuzmu stare uspomene. Soner krivi sebe što ne može Deniz naviknuti na dadilju. Kad Deniz otjera i zadnju dadilju, odluči se kazniti glađu sve dok se otac ne počne baviti njome. Kao da sve to nije dovoljno, u restoranu izbije nevjerojatna svađa s jednom gospođom. Osoba koja je nehotice izludila Sonera je učiteljica Bahar. A za Bahar se ostvare svi strahovi. Zija je otkrio njezin trag i došao na vrata radionice. Na putu bespomoćne Bahar opet se zatekne Soner. Ovaj susret završi još gore od prvoga. Bahar je prisiljena hitno dati otkaz na poslu koji je počela raditi prije dva dana i obrati se Džemile za pomoć. Ona za Bahar ima neočekivanu ponudu. Ta ponuda za sve predstavlja veliko iznenađenje.

3.sez, 17.ep - 8. kolovoza

Džemile, koja je dovela Bahar k Soneru kako bi radila kao Denizina dadilja, vidno je iznenađena kad čuje dijalog koji se odvija između njih dvoje. Soner teško vrijeđa Bahar, a Bahar Sonera. Ni Sulejman ni Džemile ne uspijevaju ih smiriti.

3.sez, 18.ep - 9. kolovoza

Mete je nesretan jer nikako ne uspijeva vidjeti Ajču. Jedina osoba koja će pomoći zaljubljenom paru je Osman. Osman dobije ideju i dogovara tajni susret između njih dvoje. No Mithatov raniji povratak kući ugrozi taj susret. Osman riskira sve i suprotstavlja se Mithatu kako bi zaštitio Metea i Ajču. Nakon onoga što Ekrem Tatlioglu kaže Zehri, Berin je prisiljena kćeri reći sve. Taj se zadatak pokaže težim nego što je mislila. Uza sve to, Zehra reagira potpuno neočekivano.