Džemile je doživjela traumu koju neće lako prebroditi. I dalje je u šoku, zatvara se u sobu. Na povratku s fakulteta Berin sreće oca i primjećuje da je nekako čudan

63.ep, ponedjeljak 4. veljače
Džemile je doživjela traumu koju neće lako prebroditi. I dalje je u šoku, zatvara se u sobu. Na povratku s fakulteta Berin sreće oca i primjećuje da je nekako čudan. Mete ne gubi vrijeme i kreće u potjeru za ocem. Kapetan Ali je također doživio šok zbog svega što se dogodilo te odlazi k svojoj majci. Gđa Hasefe shvaća ozbiljnost situacije i odmah odlazi k Džemile. Između Sonera i Ajlin dolazi do velike napetosti koja će ih oboje uznemiriti.

64.ep, utorak 5. veljače
Mesude odmah obavještava majku da ju je Soner zaprosio. Caroline napušta Alija i odlazi u hotel. Prof. Indži u bolnici obavlja zadnje pretrage. Nakon nesreće vlasnik broda i policija kreću u potragu za Alijem.

65.ep, srijeda 6. veljače
Razmirice između Alija i Džemile nikako da prestanu. Prvi put nakon nesreće njih dvoje odluče se naći daleko od ostalih kako bi se razračunali. Vijest da će se Soner i Mesude zaručiti stvara veliku pomutnju. Ahmeta kojeg štiti Resul špijunira jedna posve neočekivana osoba u službi Hakanova oca

66.ep, četvrtak 7. veljače
Prof. Indži prisiljena je otići iz škole kako bi krenula na terapiju. Oprašta se od svih učenika, a najteže joj je kada se oprašta od Metea. Džemile se suočava s iznenađenjem koje će joj u potpunosti promijeniti život.

67.ep, petak 8. veljače
Kapetan Ali od svoje majke saznaje da je Džemile trudna te se nada da će im to pomoći da krenu ispočetka. Po gđi Hasefe poručuje Džemile da želi da rodi. Budući da su mu u zatvoru ruke vezane, daje sve od sebe kako bi što prije bio pušten na slobodu. Zove Caroline i pristaje na njezin uvjet.