Mete je našao Tugrula i odlučuje ga pratiti sve dok ne dođe do Arifa.

3.sez, 79.ep - 4. studenog

Mete je našao Tugrula i odlučuje ga pratiti sve dok ne dođe do Arifa. Džemile je u strahu jer se Mete još nije vratio ujutro s posla i to javlja Soneru. Soner osjeća olakšanje jer Sulejman kreće u potragu za Meteom. Mustafa odlazi prenoćiti k Džemile u kuću jer se prepao što mu se majka nije vratila u hotel te večeri. Berin zove Hakana jer pokušava saznati gdje je Caroline. Berin pritišće Hakana da joj kaže što više informacija i uspijeva ih dobiti. Nakon što je Caroline saznala da je Hakan svoj imetak darovao dobrotvornim zakladama, okreće se Ibi.

3.sez, 80.ep - 5. studenog

Berin odlazi Hakanu na razgovor i nailazi na situaciju za koju nije znala. Berin je začuđena. Od tog trenutka drugim očima gleda na Hakana. Soner i Sulejman uz Meteovu pomoć saznaju gdje je Arif i smišljaju plan kako ga spasiti. No Džemile želi unutra i vidjeti Arifa pod svaku cijenu. Džemile je shrvalo ono što je vidjela kad je ušla. Mete daje obećanje majci da će sve učiniti da spase Arifa. Tugrul je izgubio oko. Tugrul je saznao da se Arif brzo oporavio i želi ga brzo odvesti iz bolnice da se s njim obračuna. Sulejman, Soner i Mete kreću u akciju zbog Arifa. Dok se događaji neočekivano odvijaju, Bahar iznenađuje rezultat testa za trudnoću.

3.sez, 81.ep - 6. studenog

Soner se vraća kući nakon previjanja rane. Bahar se uspaniči kad ugleda takvog Sonera. Sulejman naređuje svojim ljudima da nađu Metea. Mete na skrivenom mjestu čeka povoljan trenutak kako bi spasio Arifa. No iznenadan posjet mijenja sve planove. Tugrulu i njegovim ljudima naređeno je da premjeste svoje sjedište. Pušteni su svi koji su unutra bili zatvoreni. Mete iskorištava nastalu zbrku i ulazi po Arifa. Džemile je sva u brizi i čeka informacije od Metea. Mesude posvuda traži Ibu. No nema dobrih vijesti od Ibe. Ibo je podnio zahtjev za rastavu od Mesude. Mesude će poludjeti kad to čuje i krenut će rješavati napola dovršen Džemilin posao otprije mnogo godina.

3.sez, 82.ep - 7. studenog

Poludjela Mesude napast će nožem Caroline koju Ibo drži za ruku pred svima u naselju. Osman želi ponovno otvoriti Arifovu trgovinu. Ajča mu nudi pomoć. Berin počinje raditi s Hakanom na zajedničkom projektu, čime će omesti njegovo često viđanje nasamo s Rujom. Hakan će uvidjeti da je Berin ljubomorna i to će mu se jako svidjeti. Mete, koji jako želi spasiti Arifa, ulovit će Tugrula. I Mete će napokon dobiti priliku da ostane sam s Tugrulom. Bahar se odlučuje na pobačaj jer se boji Denizine reakcije. Seda, nakon što nije uspjela dobiti Bahar, sve objašnjava Soneru. Oboje kreće spriječiti Bahar prije negoli bude kasno.

3.sez, 83.ep 8. studenog

Ovaj je put Tugrul taj koji je zatočen i kojeg Mete sada muči. No Tugrul se opire tome da kaže Meteu gdje je Arif. Gospođi Hasefe je pozlilo dok je bila u parku sa Zehrom i to je sve preplašilo. Džemile je odmah potrčala majci nakon što je čula da joj je pozlilo, no nije ju zatekla samu. Pokraj Hasefe bio je još netko tko se zabrinuo. Hakan i Ruja moraju na poslovni put izvan Istanbula. I Berin im se pridružuje nakon što je razgovarala s majkom koja ju je poduprla da ode s njima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju