U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio

2.sez, 1.ep, ponedjeljak 4. ožujka

Iako se Osman zaljubio u Gulden, prijateljicu iz razreda, nitko ne zna za to. Meteovu bendu objavljen je album pa on svoje rane liječi glazbom. K tome njegov bend postaje popularan. Berin se žrtvuje kako bi spasila Ahmeta pa zbog svoje odluke proživljava teške trenutke. Teret koji je preuzela na svoja leđa mnogo je teži od onoga koji je u stanju nositi. Ajlin je postala zrelija. Brzo se naviknula na svoj novi život i okruženje te se iz neiskusne gimnazijalke pretvorila u samopouzdanu ženu. Jedina osoba koju vrijeme nije promijenilo je Džemile. I dalje se na sebi svojstven način bori da obitelj održi na okupu.

2.sez, 2.ep, utorak 5. ožujka

Kapetan Ali i Džemile sreću se prvi put nakon dvije godine, a njihov susret tragičan je za oboje. Teški trenutci koje nastoje zaboraviti ponovno izlaze na vidjelo, zbog čega im je oboma teško. Mete i njegov bend na veliko zadovoljstvo posjetitelja počinju svirati u noćnom klubu, a on se ondje susreće s posve neočekivanim iznenađenjem.

2.sez, 3.ep, srijeda 6. ožujka

Hakan ne može pronaći posao pa odlazi k Berin u nadi da će naći rješenje. Osman je zaljubljen u Gulden te pokuša učiniti nešto čemu nije dorastao i čime razljuti svoju majku. Igračku koju je izradio želi istaknuti kao najbolju, ali majka ga uhvati. Kenan i Selma, čiji odnos napreduje velikom brzinom, donose neočekivanu odluku. Gđa Hasefe saznala je da joj je sin izašao iz zatvora te se poželi vidjeti s njime, no oboma im je teško. Džemile je zabrinuta za maloga Mustafu.

2.sez, 4.ep, četvrtak 7. ožujka

Kapetan Ali odlazi k Džemile po Mustafu, no njegov prijedlog sve ostavi bez teksta. Nakon puno vremena Ekber i Caroline ponovno se susreću. Caroline nije prisebna, a Ekber je odvodi k sebi. Caroline se jedva uspije pribrati, a Ekber u svome domu doživi nezgodu. Taj nesretni slučaj okreće Carolinein život u jednom posve novom pravcu. Hakan počinje raditi s Džemile. Svoju sreću želi podijeliti s Berin i sa kćeri. Ahmet je pomilovan te se vratio u Tursku.

2.sez, 5.ep, petak 8. ožujka

Džemile je zabrinuta jer ne može doći do Ajlin. Želi joj javiti da je njezin otac izašao iz zatvora. I Murat želi vidjeti svoju suprugu. Sulejman ga želi odvratiti od toga, ali Murat nema nakanu odustati od potrage za njome te sazna gdje se ona nalazi. Na putu do škole Osman vidi svoga oca, kapetana Alija, čiji su zdravstveni problemi veći nego što su liječnici smatrali, kako onesvješten leži u vrtu. Mete pomogne ocu u trenutku kada on to najmanje očekuje. Odnos između oca i sina prvi je put tako staložen, no kapetanu Aliju u posjet dolazi jedna neočekivana osoba.