Nova sezona serije iza sebe ostavlja gorke događaje, a njena radnja je usredotočena na svrgavanje vlasti koje je promijenilo tursku povijest.

3.sez, 9.ep - 29. srpnja

Berin želi pomoći Bahar, Zehrinoj učiteljici baleta, pa razgovara s majkom. Džemile s Bahar ugovori sastanak da je zaposli u radionici trikotaže. Hakan nazove Berin i kaže joj da želi razgovarati s njom. Ahmet i Berin posumnjaju da će Hakan htjeti odvesti Zehru u Njemačku. Deniz opet pristaje otići u tatinu kuću. Soner ovaj put poduzima mjere kako ne bi bilo nikakvih problema i zapošljava dadilju za Deniz. No Denizin susret s gđom Muazez ne prođe kako su očekivali.

3.sez, 10.ep - 30. srpnja

Mete neko vrijeme nije vidio Ajču pa se zabrine za nju. Ajča napokon uhvati priliku i dođe u dućan. Par odlazi na mjesto na kojem će moći biti sami. Ajči se Mete jako sviđa pa mu obeća da će se sutra opet vidjeti. Mete ne želi dva dana zaredom zatvarati dućan pa zamoli Osmana da ga zamijeni. Ajča izlazi iz škole kako bi se sastala s Meteom, a Osman kako bi pripazio na dućan.

3.sez, 11.ep - 31. srpnja

Ajčin brat Mithat sazna da se ona viđa s Meteom. Pristaje se upoznati s njim, no taj će susret biti veliko iznenađenje za obje strane. Ajča odlazi na sastanak s Meteom, a Osman izađe iz škole kako bi pripazio na dućan, no zadrži se putem. Hakan počinje raditi s Ahmetom. No kad ostali službenici u federaciji saznaju da je on sin Ekrema Tatlioglua, počnu mu stvarati probleme.

3.sez, 12.ep - 1. kolovoza

Ahmet treba govoriti na prosvjednom mitingu. Primi prijeteće pismo, no ipak ne odustaje od govora. Deniz se nikako ne može naviknuti na dadilju. Svađa se s s njom, no to nije sve. Zaključa je u radnu sobu i pobjegne. Soner, Džemile i Sulejman kreću u akciju kako bi Deniz uzeli ključ. No malena Deniz im pristaje dati ključ samo pod jednim uvjetom. Džemile djeci spomene ideju da Alijevu kuću iznajmi Arifu. Mete na tu ideju ne reagira dobro. Osman želi pomoći tom čovjeku koji mu je sve draži i čije misli sve više utječu na njega.

3.sez, 13.ep - 2. kolovoza

Ajča ponovno dogovori sastanak s Meteom, no uhvati je brat Mithat. Kad Mithat sazna da se Ajča viđa s nekim dečkom, vrlo oštro reagira. Na mitingu na kojem sudjeluju i Ajdin i Osman dogodi se očekivano. Na Ahmeta je izvršen atentat. Mithat pristaje upoznati Metea. No taj se susret za obojicu pretvori u veliko iznenađenje.