U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio

58.ep, ponedjeljak 28. siječnja
Ajlin se brine zbog Mesude. Mesude, koja ne propušta ni jednu priliku da se zbliži sa Sonerom, priredi iznenađenje u noćnom klubu u koji su Ajlin i Murat izašli. Mesude koja nervira Ajlin uspijeva začuditi čak i Sonera, učinivši nešto što on od nje nije očekivao. Ali nastoji kompromitirati Ribara, što mu naposljetku i pođe za rukom. Nakon što sazna njegovu veliku tajnu, kreće u napad.

59.ep, utorak 29. siječnja
Džemile pristane udati se za Ribara unatoč tomu što je Ali razotkrio njegovu tajnu, što neugodno iznenadi Alija. I djeca svjedoče razgovoru koji ih iznenadi koliko i njihova oca. Caroline se zabrine za Alija, koji nikako da dođe kući. Kada napokon dođe kući, izbije velika svađa. Neriman je saznala da će se Džemile udati te ne gubi vrijeme da to obznani cijeloj četvrti. Caroline je bijesna od ljubomore te posljednji put upozorava Alija da se kloni Džemile.

60.ep, srijeda 30. siječnja
Ajlin postaje razdražljiva zbog Mesude, zbog čega Murat postane sumnjičav. Soner upozori Mesude, no ona ne namjerava odustati. Ahmet dolazi na Hakanova vrata. Nakon što se prof. Indži onesvijesti u školi, svi se zabrinu, a najviše Mete. Susret kapetana Alija i Džemile na brodu zbog Ribara se pretvori u borbu na život ili smrt.

61.ep, četvrtak 31. siječnja
Kapetan Ali zatočio je Džemile i Caroline na brodu te u potpunosti gubi kontrolu nad sobom. Ljubomoran je na Džemile i Ribara, a kada sazna da je Caroline prodala brod, poludi i brodom krene prema Ribarovoj kolibi. Caroline i Džemile preneražene su od straha, a Ali brod velikom brzinom zabije u Ribarovu kolibu. Dolazi do velike strke, skupina okupljenih ljudi, ne gubeći vrijeme, Caroline i Džemile odvozi u bolnicu.

62.ep, petak 1. veljače
Aliju i Ribaru nema ni traga. Djeca odmah dolaze u bolnicu. Neriman i Mesude ne propuštaju priliku te odlaze u bolnicu kako bi lakše mogle pratiti što se događa. Ahmet je tražio ubojicu svoje majke, a ubojica je pronašao njega. Činjenica da se saznalo tko je plaćeni ubojica posebno teško pada Hakanu. Ahmet je saznao istinu i kreće na put bez povratka. Prof. Indži pozlilo je u školi. Budući da nema Sedata, Mete je odvodi kući.