Hakan želi sve ispričati Berin. Berin ga ne želi slušati kao i obično, no prisiljena je s njim provesti noć u istoj kući i saslušati ga.

3.sez, 74.ep - 28. listopada

Hakan želi sve ispričati Berin. Berin ga ne želi slušati kao i obično, no prisiljena je s njim provesti noć u istoj kući i saslušati ga. Zehra se nada da će se njezini roditelji pomiriti. Soner počinje govoriti o Bahar pričajući o Džemile i Arifu. Soner je u šoku zbog Džemilinih komentara. Bahar se priprema za jedan dječji rođendan te je očekuje veliko iznenađenje. Mete izlazi iz kuće uzevši Arifovo oružje jer je ušao u trag Tugrulu.

3.sez, 75.ep - 29. listopada

Željan osvete, Mete je veoma nemiran. Džemile se trudi uvjeriti Metea da Tugrul nije bio kod urara. No Mete je svoje odlučio. Ići će do kraja kako bi došao do Tugrula. Mete, koji od Gozde dobiva nove tragove, ponovo kreće u potragu. Soner i Bahar prvi put skupa provode cijeli dan. Soner ponovo traži od nje da se vrati kući. Zasad i dalje skrivaju od Deniz da su se zbližili. Deniz dolazi u Baharinu sobu dok je Soner kod nje. Hakan je primio svog oca. On će ga paziti i ima samo jednu želju. Želi da Berin kaže istinu.

3.sez, 76.ep - 30. listopada

Iako u početku to odbija, Ekrem Tatlioglu ipak traži od Hakana da pozove Berin. No ima jedan uvjet koji postavlja kako bi rekao Berin tko je pucao na Ahmeta. Arif je uhvaćen dok bježi. Tugrul se sprema otežati život Arifu. Arif obznanjuje Džemile da će je nazvati i reći što želi. Taj neočekivani razvoj događaja začuđuje Tugrula. Ne želi u to vjerovati. No Arif je odlučan. Arif je u potrazi za Džemile, a Tugrul čeka povoljnu priliku.

3.sez, 77.ep - 31. listopada

Mete se trudi ne pogriješiti drugi put nakon što mu je prvi put Tugrul pobjegao. Ide raditi u noćni klub unatoč svim Džemilinim inzistiranjima. Arifova je sreća kratkog vijeka nakon što je nasrnuo na Tugrula. Tugrul je na operaciji i trude mu se spasiti oko, no za to su vrijeme Arifa pretukli njegovi ljudi i on pada u komu. Bahar je sretna jer je pristala udati se za Sonera. Oboje su se složili da će tu divnu vijest reći Deniz u odgovarajućem trenutku. No Deniz reagira neočekivano. Džemile im pomaže dok njih dvoje ne znaju kako riješiti taj problem. Ajča i Osman smišljaju plan kako zbližiti nju i Metea.

3.sez, 78.ep - 1. studenog

Osman se na taj način želi približiti bratu. No taj se plan razvija drukčije negoli su se nadali. Berin odlazi razgovarati s Hakanom jer je shvatila da nije bila u redu prema njemu. Berin saznaje da je sav očev imetak pripao njemu. To ne saznaje samo ona. Čim je saznala, dojurila je u Hakanovu kuću. Mete prima željenu informaciju i prije negoli se nadao. Saznaje da je Tugrul na operaciji i u kojoj je bolnici te odmah kreće u akciju. Mete, koji se želi obračunati s Tugrulom i spasiti Arifa, umjesto njega sreće nekoga drugoga. Hakan, koji želi osvetiti Ahmeta, nagovara oca da progovori i kreće za ubojicama. Ekrem će to javiti Berin i ona će od Sonera zatražiti pomoć. Odlaze zaustaviti Hakana dok još nije kasno.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju