U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio.

OYO.hr - "Kako vrijeme prolazi" (epizode unaprijed)

Dok srce gđe Hasefe krvari zbog unuka koji su ostali na ulici zbog Caroline koja im se bezobzirno uselila u kuću, ona pronađe rješenje, makar za jednu noć. Zapanjujuće je što razlog sloma koji nastane uvečer, Ajlinin razgovor sa Sonerom, ima utjecaj na Džemile. Bojkot koji počne na sveučilištu dovodi Ahmeta i Kuršata u sukob. Rastuća napetost i sukobi između dviju grupa sukobljenih mišljenja uvuče i Berin. Berin se sada zbog svoje bliskosti s Ahmetom našla na meti velike mržnje.

Dan posjeta u kojem se vidi s djecom za Džemile bude dan odluke. I Ali je ondje! Djecu koja su se ponovno sastala s majkom obuzme bujica osjećaja. Osmanove oči koje se ne odvajaju od Džemile odražavaju cijelu situaciju.Zbog onoga što su doživjeli, Meteov bijes samo raste, a Ajlin se pak sve više zbližava sa Sonerom. Džemile provodi odluku koju je donijela i nađe se pred prizorom koji nije mogla ni zamisliti.

Kad se Džemile izvuče iz more koju je doživjela iza željeznih rešetka i uzbuđeno dođe kući da bi se susrela sa svojom djecom, još se jedanput slomi pred prizorom koji je dočeka. Alija i Caroline, koje je zatekla u zagrljaju, izbaci iz kuće. No Caroline za sobom ostavlja trag koji će narušiti Džemilin ženski ponos. Potpora Aliju i Caroline ubrzo stiže. Ta pomoć koja stiže iz obitelji nikoga ne iznenadi, no natjera gđu Hasefe da donese odluku. Prizor koji ugleda u Kemalovoj kući za staricu bude kap koja je prelila čašu.

Nakon bojkota na sveučilištu Berin kreće u potragu za Ahmetom koji je nestao. Posljednja joj je nada da sazna nešto o njemu poziv njegovoj majci. No Berin nije sama, progoni je i jedna mračna sjena. Ajlin pak biva uvučena u igru koje nije svjesna, ali sviđa joj se, zajedno sa Sonerom kojim je iz dana u dan sve više impresionirana. Džemile održi svoju riječ i dolazi na sud da bi dobila rastavu braka, no iako je saslušanje počelo, Alija nema.

Kad se Ali ne pojavi na saslušanju, postupak za rastavu odgođen je. Bolna vijest brzo se proširi pa Džemile i gđa Hasefe odlaze u bolnicu. Putovi triju žena ovoga se puta presijecaju na bolničkom hodniku. Počinje napeto iščekivanje. Riječi koje izlaze iz usta onesviještenog Alija poput iskre su koja zapali fitilj pa Caroline doživi napadaj ljubomore.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju