Ovaj tjedan ne propustite!

Dok se zdravlje njegova brata sve više pogoršava, Soner ponovno dolazi do Ajlin. Hakan pak promatra Berinino i Ahmetovo zbližavanje i obuzme ga bijes. Kao da to sve nije dovoljno, oko zabačene kuće počinju se motati zloslutni tipovi. Kada Džemile bude prisiljena pregristi bol i Osmana dati ocu, Mete i Berin žestoko reagiraju, što je duboko pogodi

Mete ne može prihvatiti Osmanov odlazak pa se suprotstavi majci. Umjesto da sjedi skrštenih ruku, odluči napraviti plan. Dolazi ocu na vrata. No ono što zatekne natjera ga da shvati da je izgubio rat s ocem pa se vrati kući. Džemile ne uspije dobiti alimentaciju pa se mora zaposliti. Suhejlu zamoli za pomoć u traženju posla. Osmanova prisutnost u kući uznemirava Caroline. Među njih dvoje postoji trajna napetost.

Caroline zna za Alijevu slabost prema Osmanu pa pronađe novi način da pokaže svoju zlu stranu i za novi cilj odabire Džemile. Njezin je cilj poniziti Džemile pred Alijem i djecom. Dogan prati Ajlin i ona je u velikoj opasnosti. Stanje Sonerova brata postaje kritično pa je i on stjeran u kut. Sulejmanu izdaje suludu naredbu. Berin pak laže majci i s Ahmetom odlazi na prosvjed u Samsun. Policija je pak primila naredbe da zaustavi mladež koja je krenula na marš u Ankaru.