U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio.

78.ep, ponedjeljak 25. veljače

Džemile je vrlo iznenađena što ju je Ribar ponovno zaprosio, no kapetan Ali, kao i svaki put, želi joj zagorčati život. Džemile je bila prijavila Alija, a sada prima pismo javnog tužioca. Sadržaj pisma veoma je potrese.

79.ep, utorak 26. veljače

Soner se sprema otići iz kuće. Neko će vrijeme provesti u inozemstvu. Ajlin se teška srca oprašta od njega. Mete i njegov bend nastupe u sklopu radijske emisije, a pozitivne reakcije slušatelja otvaraju mu nova vrata. Međutim situacija u bolnici teško mu pada.

80.ep, srijeda 27. veljače

Prijatelji Ahmetu pomognu da pobjegne iz bolnice, ali i to ima svoju cijenu. Ahmet nije svjestan što se događa te obeća Berin da će se brzo vratiti.

81.ep, četvrtak 28. veljače

Prošle su dvije godine otkako je kapetan Ali pucao u Ribara te zatim i u samoga sebe, nakon čega se krvav srušio Meteu u ruke. Taj strašan događaj duboko je potresao sve članove obitelji Akarsu i zauvijek promijenio njihove živote. Osman je krenuo u osnovnu školi gdje stječe nove prijatelje. Iako vrijeme provedeno u školi ne doživljava kao dio pravog života, svakoga dana ima neki posve drugi razlog da ode u školu.

82.ep, petak 1. ožujka

Iako to ne želi, Caroline pomaže Ekberu. Bivši ljubavnici ponovno odluče surađivati kako bi Aliju uzeli novac. Po preporuci Hikmeta Kardžija, Džemile počinje raditi u tvornici trikotaže i baš kada se čini da će stvari krenuti nabolje, na ulici sretne Alija. Mete s prijateljima odlazi u provod te slučajno vidi nešto što prof. Indži mora znati. Berinin i Ahmetov odnos počinje se popravljati, ali Aminina novonastala situacija stvara im velike probleme.