Bahar je hitno potrebna krv. Soner teško pronalazi krvnu grupu za Bahar te će stoga biti primoran pozvati Ziju.

3.sez, 94.ep - 25. studenog

Mete, koji jako želi spasiti Arifa, ulovit će Tugrula. I Mete će napokon dobiti priliku da ostane sam s Tugrulom. Bahar se odlučuje na pobačaj jer se boji Denizine reakcije. Seda, nakon što nije uspjela dobiti Bahar, sve objašnjava Soneru. Oboje kreće spriječiti Bahar prije negoli bude kasno.

3.sez, 95.ep - 26. studenog

Ovaj je put Tugrul taj koji je zatočen i kojeg Mete sada muči. No Tugrul se opire tome da kaže Meteu gdje je Arif. Gospođi Hasefe je pozlilo dok je bila u parku sa Zehrom i to je sve preplašilo. Džemile je odmah potrčala majci nakon što je čula da joj je pozlilo, no nije ju zatekla samu. Pokraj Hasefe bio je još netko tko se zabrinuo. Hakan i Ruja moraju na poslovni put izvan Istanbula. I Berin im se pridružuje nakon što je razgovarala s majkom koja ju je poduprla da ode s njima.

3.sez, 96.ep - 27. studenog

Bahar je hitno potrebna krv. Soner teško pronalazi krvnu grupu za Bahar te će stoga biti primoran pozvati Ziju. No Zija je učinio nešto krivo. Deniz će kriviti sebe zbog Baharina stanja. Deniz saznaje od nje da će dobiti brata ili sestru. Mete se posljednji put dogovara s Tugrulom, no ne zna da je on taj koji je naredio da se Arifa ubije.
Arif i Džemile napokon se susreću. Meteov je plan uspio. Arif je slobodan. Tugrul je u Meteovim rukama.

3.sez, 97.ep - 28. studenog

Sastanak Berin, Hakana i Ruje ne ide kako je zamišljen. Atmosfera je napeta i stvari krenu neplaniranim tijekom. Mete je primoran učiniti razmjenu s Tugrulom. Kad je Mete otišao izvršiti razmjenu, dočekalo ga je veliko iznenađenje.

3.sez, 98.ep - 29. studenog

I Mete i Arif spašeni su zahvaljujući Betul i Ajči. Tugrul je vrlo ljutit jer njegova zamka nije uspjela. Džemile je u brizi. Ne javljaju joj se ni Mete ni Arif. Deniz ima lijepu vijest za oca. Kerem ju je zaprosio i na povratku iz škole doći će pitati njezina oca za njezinu ruku. Soner je isprva ne shvaća ozbiljno te se smije. No Deniz je vrlo odlučna u namjeri da se uda za Kerema. Deniz je ljuta na tatu zbog njegove reakcije i ponovo ode na drvo odakle je nitko ne može nagovoriti da se spusti.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju