Nihal čije je lice neprepoznatljivo, nimalo se ne raduje izlasku iz zatvora i kroz glavu joj prolaze sasvim druge stvari.

2.sez, 83.ep - 24. lipnja

Nihal čije je lice neprepoznatljivo, nimalo se ne raduje izlasku iz zatvora i kroz glavu joj prolaze sasvim druge stvari. Berin i Ahmet još ne mogu vjerovati da se Hakan odlučio povući. Hakan želi ostaviti kuću Berin, ali Berin uzima kćer i seli se kod majke. Ajten koja ne zna što se događalo, odlazi razgovarati s Ahmetom. Kapetan Ali odlučuje olakšati nevolje u koje je Džemile upala i želi prodati kuću. Traži pomoć od Neriman. Džemile i Hasefe koje doznaju za to, žele ga odgovoriti. Neriman pak ne gubi vrijeme i nalazi kupca za kuću.

2.sez, 84.ep - 25. lipnja

Ajlin potresa kad čuje sve što joj je Soner dugo vremena skrivao. To je razlog zašto Ajlin drastično mijenja svoje ponašanje prema njemu. Ona nikako ne može podnijeti što se kao kupac kuće pojavljuje Caroline. Želi obrazloženje od nje, ali se stvari zakompliciraju jer ga u tome nastoji spriječiti gđa Hasefe. Vijest da je Džemile prodala svu robu na tržnicu, izluđuje Kenana. Bliži se dan saslušanja. Kenan koji traži način kako da se dočepa Selminih dionica, dolazi na novu ideju. Što je dan saslušanja bliže, to je Selma nervoznija.

2.sez, 85.ep - 26. lipnja

Džemile koja je bezbroj puta pokazala da se ne boji Kenana, sada je u velikoj opasnosti. Mete ide kod Nihal doma i saznaje istinu koju je ona skrivala od njega. Dok se Nihal nastavlja skrivati da je ne bi vidjeli, Mete je traži. Ali od Neriman doznaje gdje je Caroline, odlučan je prisiliti je da plati sve što mu je učinila. Dok Hakan i Berin započinju proces rastave, Ekrem Tatlioglu ih slijedi. Ahmet predlaže Berin da se vrati u sindikat. Ajten nije spremna na to. Svi su zapanjeni odlukom Ajlin i Sonera koji su opet zajedno.

2.sez, 86.ep - 27. lipnja

Kapetal Ali uspije spasiti Džemile, ali nastrada tijekom obračuna. Ako ne dospije u bolnicu na vrijeme, umrijet će, jer gubi mnogo krvi. Njegova posljednja želja je da mu Džemile oprosti sve što joj je učinio. Džemile uspijeva dovesti Alija u bolnicu. Međutim, ne uspijeva saznati u kakvu je stanju. Cijela je obitelj Akarsu u bolnici i nestrpljivo čeka vijesti. Policija dolazi Kenanu na vrata. Kenana iznenadi ono što čuje.

2.sez, 87.ep - 28. lipnja

Kenan na saslušanju iskušava sve načine da bi u cijelosti preuzeo Selmine dionice. Međutim, Selma do kraja brani svoja prava. Caroline dolazi po Mustafu. Gospođa Hasefe koja ne zna za dogovor s Alijem, sprečava je da uzme Mustafu. Soner i Ajlin se pripremaju za svadbu. Dolazi do velikih iznenađenja vezanih uz mjesto održavanja svadbe i kuće u kojoj će živjeti. Kenan je za vratom osobi koja je Aliju dojavila gdje se nalazi Džemile.