Tugrul kaže Arifu da je Seher njegova kći. Arif nije znao da sve to vrijeme ima kćer pa je šokiran.

3.sez, 49.ep - 23. rujna

Tugrul kaže Arifu da je Seher njegova kći. Arif nije znao da sve to vrijeme ima kćer pa je šokiran. No Tugrulov plan nije spojiti oca i kćer nakon tolikih godina, nego ih zauvijek rastaviti. Stanje dviju pacijentica u Engleskoj, Zehre i Bahar, bolje je od očekivanog. Počinju se pripremati za povratak. Bahar zamoli Ziju da nazove Sonera i javi mu da dolazi. Iako preko volje, Zija nazove Sonera. Na telefon se javi Filiz. Caroline sazna za povratak pa Ekrema huška protiv Hakana. Pokušava ga uvjeriti da je Hakan zaljubljen u nju.

3.sez, 50.ep - 24. rujna

Džemile je nesretna što ne može vidjeti Osmana, koji se skriva u Ajčinoj kući, i razgovarati s njime. Mete i Sulejman nalaze rješenje za tu situaciju. Ajča i Osman ništa ne znaju pa su jako napeti zbog osoba koje dolaze u kuću. Bahar se vrati, no nitko je ne dočeka na aerodromu, kao ni kod kuće. Soner i Deniz vani su s Filiz. Arif pak kreće za Tugrulom kako bi mu naplatio za svu bol koju mu je priuštio. Džemile je nervozna kad ga ne pronađe kod kuće. U susjedstvu se pojavi trač da je Arif ostavio Džemile. Soner želi da mu Bahar oprosti, pa joj pripremi iznenađenje. U toj noći punoj iznenađenja i Arif ima jedno priznanje.

3.sez, 51.ep - 25. rujna

Svi se raduju zbog predstojećeg Džemilina i Arifova vjenčanja. Kako bi zatvorili usta kvartovskim tračarama, žele što prije pokrenuti postupak. No kad se Džemile ide fotografirati, dočeka je uznemirujuće iznenađenje. To prešuti pred Arifom. Džemile je neodlučna što se tiče mjesta na kojem će živjeti kad se vjenčaju. Prijedlog gđe Hasefe iznenadi sve, a osobito Kemala i Neriman. Sonerov je rođendan. Deniz mu uz Baharinu pomoć priprema vrlo lijepu proslavu.

3.sez, 52.ep - 26. rujna

Soner se ne može oduprijeti osjećajima koje gaji za Bahar, no jedan dio njega i dalje je toliko vezan uz Ajlin da osjeća krivnju zbog tih svojih osjećaja. Zbog toga izbjegava Bahar. Uz to se sprema proslava postavljanja kamena temeljca za dom koji se gradi u Ajlininu čast. Filiz taj događaj koristi kako bi se približila Soneru. Bahar pak shvati da je Soner izbjegava pa doživi veliko razočaranje. Bliži se i Osmanov odlazak u inozemstvo. Sulejman će ga uskoro odvesti u Grčku.

3.sez, 53.ep - 27. rujna

Caroline Ekrema huška protiv Hakana i došla je do posljednje faze svoga plana. Pobrine se da nikoga ne bude kod kuće i Hakanu pripremi stupicu. Džemile i Arif nakon vjenčanja odlaze na obiteljsku večeru. Džemile je nesretna zbog toga što Osman nije s njima. No ta je noć puna iznenađenja.