Između Metea i Osmana izbije velika svađa. Džemile sazna što se dogodilo i šokirana je situacijom koju nikad nije očekivala od Osmana.

3.sez, 4.ep - 22. srpnja

Između Metea i Osmana izbije velika svađa. Džemile sazna što se dogodilo i šokirana je situacijom koju nikad nije očekivala od Osmana. Sulejman pak kuje plan kako bi povezao Deniz i njezina oca. Kada Deniz dođe u posjet u očevu kuću, njezin smijeh i radost dirnu Sonera čak i protiv njegove volje. Hakan želi raditi i traži posao, no sva mu se vrata zatvaraju pred nosom. Na Berininu molbu, Ahmet Hakanu ponudi posao. Caroline je bacila oko na Alijevu kuću pa Osmanu i Meteu šalje sudski poziv. Soner pak iznenadi Džemile posjetom.

3.sez, 5.ep - 23. srpnja

Iako to nikome ne želi pokazati, Džemile je duboko pogođena što je Deniz tako brzo pristala živjeti sa svojim ocem Sonerom. Kad Sulejman dođe po Deniz, duša joj plače. Jer ona je Deniz i baka i majka. No kad Deniz nasmijana i zaigrana dođe u očevu kuću i inzistira da spava u maminoj sobi, izbije velika kriza. Soner izgovori riječi zbog kojih će se poslije gorko kajati i dovede Deniz u veliku opasnost. Ajdin nema ni trenutka mira pa ovoga puta glumi kurira za ljevičare. No ono što prenosi ovoga puta nisu kante s bojom, nego oružje. Uza sve to, osobi kojoj treba predati pošiljku postave zasjedu.

3.sez, 6.ep - 24. srpnja

Ajdinu u pomoć ponovno pohita Osman. Koliko god se Mete protivio, Osman odlazi pomoći prijatelju u nevolji. Berin želi porazgovarati s Hakanom koji je odbio Ahmetovu ponudu za posao. No Hakan je iznenadi odlukom koju je donio. Zehra, koja se uopće ne sjeća oca, upoznaje Hakana na potpuno neočekivan način.

3.sez, 7.ep - 25. srpnja

Događaj koji u svima probudi zastrašujuće uspomene postaje prvi susret oca i kćeri nakon mnogo godina. Ajča pokuša pobjeći iz škole kako bi se sastala s Meteom. Kad se Ajča nađe u opasnosti da je uhvati brat, spasi je potpuno neočekivana osoba, Osman. Kuća kapetana Alija se prodaje. Kad se u susjedstvu pojavi osoba koja ju je kupila, svi su šokirani.

3.sez, 8.ep - 26. srpnja

Caroline, koja je natjerala Ekrema da joj kupi kuću kapetana Alija, s velikim užitkom dolazi u susjedstvo. Hasefe je shrvana kad sazna tko je nova vlasnica kuće. Caroline dolazi po ključ, no u zadnji čas je dočeka još jedno iznenađenje. Ajdin nije uspio isporučiti pištolj pa ga stavi za pojas i pokaže Osmanu.