U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio.

53.ep, ponedjeljak, 21. siječnja
Zbog Aminine novonastale situacije Aminini i Ahmetovi prijatelji donose odluku koja jako iznenadi Ahmeta. Kapetan Ali zauzet je otvorenjem restorana na brodu, istodobno pokušava naći Hikmeta Kardžija. Hikmet Kardži uskoro sazna da ga Ali traži pa ga pozove na sastanak u posve neočekivano vrijeme. Između Ajlin i Sonera koji se pokušavaju naviknuti na novi život vlada velika napetost, što Sonera natjera na to da donese novu odluku. Kapetana Alija, koji je sve obavijestio o otvorenju, čeka neugodno iznenađenje.

54.ep, utorak, 22. siječnja
Svi su šokirani Carolineinom ponudom na aukciji, a najviše Ali. Džemile i djeca Alija smatraju odgovornim za novonastalu situaciju. U posjet im dolazi neočekivani gost. Kapetan Ali optužuje Caroline da mu petlja iza leđa. Ekrem želi skriti svog sina dok se situacija ne smiri. Ahmet pati zbog majčine smrti te se želi osvetiti. U školi vlada uzbuđenje zbog glazbenog natjecanja. Mete se nada da će i prof. Indži doći na natjecanje, no mlada je nastavnica za taj dan smislila plan koji će joj posve promijeniti život.

55.ep, srijeda, 23. siječnja
Džemile odluči iznenaditi Metea te u pratnji cijele obitelji dolazi na natjecanje kako se Mete ne bi osjećao usamljeno. Iako mu je teško, Mete i njegov bend pobjeđuju na natjecanju. Ribar odlazi razgovarati s Džemile, a ona nakon razgovora ostaje zbunjena. No njih dvoje nisu sami, još jedna osoba svjedoči njihovu razgovoru.

56.ep, četvrtak, 24. siječnja
Svi su šokirani Carolineinom ponudom na aukciji, a najviše Ali. Džemile i djeca Alija smatraju odgovornim za novonastalu situaciju. U posjet im dolazi neočekivani gost. Kapetan Ali optužuje Caroline da mu petlja iza leđa. Ekrem želi skriti svog sina dok se situacija ne smiri. Ahmet pati zbog majčine smrti te se želi osvetiti. U školi vlada uzbuđenje zbog glazbenog natjecanja.

57.ep, petak, 25. siječnja
Mete se nada da će i prof. Indži doći na natjecanje, no mlada je nastavnica za taj dan smislila plan koji će joj posve promijeniti život. Džemile odluči iznenaditi Metea te u pratnji cijele obitelji dolazi na natjecanje kako se Mete ne bi osjećao usamljeno. Iako mu je teško, Mete i njegov bend pobjeđuju na natjecanju. Ribar odlazi razgovarati s Džemile, a ona nakon razgovora ostaje zbunjena. No njih dvoje nisu sami, još jedna osoba svjedoči njihovu razgovoru.