Vojnici vode Arifa na mjesto s kojeg nema povratka, a on pokušava pobjeći.

3.sez, 69.ep - 21. listopada

Vojnici vode Arifa na mjesto s kojeg nema povratka, a on pokušava pobjeći. No uskoro ga pogodi metak. Džemile pokušava doći do vijesti o Arifu, a s druge strane radi na tome da što prije izvuče Metea. U tom trenu stiže vijest da je Arif mrtav. Džemile odlazi u mrtvačnicu i želi ga vidjeti. No vojnici joj ne daju blizu. Bahar je duboko povrijeđena Sonerovim riječima i jako se iznenadi kad ga ugleda na satu aerobika. Soner na silu sudjeluje na satu i na izlazu joj priredi stupicu. Znao je da Deniz neće pustiti Bahar pa Sulejmana zamoli da je prvo odveze kući.

3.sez, 70.ep - 22. listopada

Soner ne razumije zašto je Bahar toliko ljuta na njega i za nju ima još jedno iznenađenje. Halit priznaje svoj zločin. Meteov izlazak iz zatvora je pitanje trenutka. Caroline i Hakan često se viđaju. Kad ih Berin ugleda zajedno na povratku iz Zehrine škole, i to u prisnoj situaciji, ne može kontrolirati svoj bijes. Neriman je razgovarala s Ekremom kako bi Caroline držao podalje od Ibe i Kemala. Netko joj dođe u posjet. Između Caroline i Neriman izbije gadna svađa. U tijeku su velike pripreme za Meteov izlazak. Ajča je osobito uzbuđena. No Mete više nije onaj stari. Cijela obitelj ne zna što da radi. Baš kad Džemile pomisli da ga se riješila, od Tugrula stiže neočekivani telefonski poziv.

3.sez, 71.ep - 23. listopada

Kako bi natjerao Džemile da učini ono što želi, Tugrul joj šalje poticajni paket. Kad primi paket, Džemile preostaje samo da se rastane od Arifa. No Mete se tome oštro protivi. Pokušava nagovoriti Džemile da se odupre. Njegovo stanje nije nimalo dobro. Nije se prilagodio na svoj stari život. Ima noćne more i budi se vičući. Ajča se pak nikako ne uspijeva približiti Meteu i misli da je on više ne voli. Hakan uspije doprijeti do Caroline. Uvjeri je da mu se ona stvarno sviđa. No Berin poludi kad vidi bliskost tog para pa teško izvrijeđa Hakana.

3.sez, 72.ep - 24. listopada

Bahar se uroti sa Sulejmanom i Deniz i bez Sonerova znanja potajno živi u kući. Bahar zagrljena spava s Deniz, no kad ujutro otvori oči, dočekat će je prizor koji će je šokirati. Zdravlje Ekrema Tatlioglua sve je gore. Ostaje mu još malo vremena. Kad Hakan to sazna, ubrza svoj plan i ocu pošalje tajnu poruku. Mete bez ičijeg znanja izlazi iz kuće. Džemile i Osman nikako ne uspijevaju saznati kamo ide pa ga krenu slijediti.

3.sez, 73.ep - 25. listopada

Hakanov je plan uspio. Ekrem će napokon vidjeti Carolineino pravo lice i saznati za njezine laži. Caroline, koja nije očekivala tu zamku, poludjet će od bijesa. Ajča čeka da se Mete smekša prema njoj, no to će teško dočekati. Usto, Mete se susreće s Gozde. Ajča napušta kuću nakon što je iz daljine vidjela njih dvoje skupa. Arif se i dalje ne javlja. Soner lovi Tugrula, ali i njega sprečavaju ljudi iz podzemlja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju