'Zovem se Osman, tada sam imao šest godina. Vrijeme je mene i ljude iz priče bacilo pod noge i uništilo. Bez imalo milosti. Kako vrijeme prolazi nakon svega dolaze sjećanja' , riječi su glavnog pripovjedača ove sage, Osmana, koji priča o svojoj obitelji, nepovratnim trenucima, povijesnim previranjima.

2.sez, 63.ep - 27. svibnja

Da bi spriječila Hakana da ode u Njemačku, Berin mu obećava da će zaboraviti Ahmeta i vratiti se kući. Svi nestrpljivo iščekuju što će Hakan odlučiti. Džemile je uzbuđena zbog svoje radionice. Malo-pomalo radi na njezinu uređenju. Caroline koja za to dozna od Neriman, smjesta posjećuje Džemile. Ali Džemile nije sama, i Ali je s njom. Caroline koja kipi od mržnje, ostane u šoku pred Alijevim neočekivanim priznanjem. Osman ne želi ići u školu jer nije dobio ulogu princa u Snjeguljici i sedam patuljaka. Budući da ga ne može razuvjeriti, Ali odlazi u školu kako bi potaknuo učitelja da promijeni odluku.

2.sez, 64.ep - 28. svibnja

Hasefe ne pušta Caroline iz vida, opet je slijedi. Nimalo je ne začudi prizor kojeg zatekne, ali Caroline i Kenan nisu spremni na susret s njom. Kreće saslušanje vezano za skrbništvo nad Selmom. Džemile koja ne želi da Selma pati, spremna ju je zaštititi. Mete posjećuje Nihal u zatvoru i istodobno traži posao. Pronalazak posla otežava mu činjenica da je bio upetljan u nedavna zbivanja. Soner je pod pritiskom onoga što mu Gulaj treba reći. Gulaj je pak neodlučna hoće li mu reći. Ajlin odlazi u bolnicu po rezultate pretraga. Međutim, tamo je još netko. Kad ta osoba vidi Ajlin, počne je slijediti u potrazi za više informacija.

2.sez, 65.ep - 29. svibnja

Kenan puca od zadovoljstva jer sud odlučuje da mu pripada sva imovine od Selme. Saslušanje počinje, ali Selme nema. Ibo i Kenan traže je posvuda. I Ali kreće na sud, ali ustukne pred onim što vidi. Selma je s Džemile. Njih dvoje odvode je Džemilinoj kući, a Kenan to ne primjećuje. Caroline procvjeta kad sazna da je Ajlin trudna. Čeka pravu priliku da iskoristi tu informaciju. Bolnica organizira večer za dobrovoljne donatore. Sonera, koji na nagovor Gulaj dolazi na večeru, čeka iznenađenje.

2.sez, 66.ep - 30. svibnja

Ajlin dolazi s doktorom Tarikom i za inat sjeda za stol preko puta njihovog. Osman još ne prihvaća što mu je Arif oteo ulogu princa u seriji. Osmanu na pamet pada briljantna zamisao kako da eliminira Arifa. Mete odlazi u zatvor vidjeti Nihal. Sulejman, koji je ondje, ima jednu ponudu za njega. Berin i Hakan odlaze na sud obznaniti da odustaju od brakorazvodne parnice. Ali Ahmet je također ondje i želi razgovarati s Berin.

2.sez, 67.ep - 31. svibnja

Kenan je u pravu, policija pronalazi Selmu u Džemilinoj kući. Kraj Selme je Osman i dolazi do neočekivanog razvoja događaja. To šokira Kenana. Ali kontrolira jesu li Kenanovi dokumenti u skladu sa zakonom, ali Caroline ga slijedi i vreba priliku da otvori zaključani ormarić. Došao je dan suđenja za Nihal. Sin kamiondžije koji je očevidac incidenta, svjedoči u Nihalinu korist. Mete je uz nju, ali na izlazu sa suđenja dogodi se nesreća. Soner dolazi na sastanak da bi razgovarao o Ajlin i Tariku. Tarik odmah dojavi Gulaj o čemu je razgovarao sa Sonerom.