Druga sezona počinje dvije godine otkako je kapetan Ali pucao u Ribara a zatim i u samoga sebe. Taj strašan događaj duboko je potresao sve članove obitelji Akarsu i zauvijek promijenio njihove živote.

2.sez, 58.ep - 20. svibnja

Muratu je rođendan. Ajlin mu odlazi na grob i tamo sretne Sulejmana. Kad ga upita kako je Murat umro, Sulejman se počne kolebati treba li joj reći istinu ili ne. Brakorazvodna parnica koju su pokrenuli Berin i Hakan, bliži se kraju. Berin više od svega želi skrbništvo nad kćeri. Selma koja je u beznadnom stanju, pokušava zatražiti pomoć od Džemile. Iako je Soner završio s terapijom, doktorica Gulaj nalazi opravdanje da ga ponovno vidi. Džemile čeka Metea i opet joj pozli. Raste napetost jer je i kapetan Ali i Nedim žele odvesti u bolnicu. Sulejman uvjeri nenadanog svjedoka da svjedoči na sudu. Dan je odluke za Metea i Nihal. Međutim, jedan neočekivani događaj potresa sve.

2.sez, 59.ep - 21. svibnja

Iako je Mete pušten zbog iskaza očevica, Hakijevi ljudi traže osvetu. Na izlazu iz sudnice nastaje kaos. Nihalina obitelj za incident okrivljuje Metea. Susret Ajlin i Sonera na groblju bolan je za oboje. Soner shvaća da će Sulejman prvom prilikom reći Ajlin sve o Muratovoj smrti. Oštro ga upozorava da Ajlin nikada ne smije doznati istinu o Muratu ako želi nastaviti dalje sa životom. Međutim, je li Soner spreman prihvatiti da Ajlin voli drugoga? Također, može li on voljeti neku drugu? Gulajin otac koji primijeti da se njegova kći zanima za Sonera, pronalazi način kako da ih zbliži.

2.sez, 60.ep - 22. svibnja

Osman u školi ima predstavu. Priprema se za izvedbu Snjeguljica i sedam patuljaka. Da bi se pripremio za ulogu princa, Osman vježba kod kuće s bakom Hasefe. Donosi se odluka na sudu vezana za brakorazvodnu parnicu između Berin i Hakana. Noć prije odluke, Ahmet ne izdrži i odlazi vidjeti Berin i dati joj potporu. Obitelj Akarsu odlazi s Berin na saslušanje. Dok odluka suda šokira sve, Hakan sve iznenadi svojom izjavom. Kenan i Caroline odlaze na večeru daleko od znatiželjnih pogleda, ali ih na izlazu iz restorana dočeka iznenađenje.

2.sez, 61.ep - 23. svibnja

Džemile je šokirana prizorom. Odmah nakon nje dolazi kapetan Ali. Džemile ne zna što da radi zato što se boji Alijeve reakcije kad dođe. Mete odlazi u zatvor posjetiti Nihal. Međutim, posjeta mu se ne dopušta s obzirom da nije dio bliže rodbine. Ipak, Meteu se na neočekivan način pruži prilika kako da dođe do Nihal. Osman se buni jer je Arif dobio ulogu princa u predstavi. Nitko ga ne može nagovoriti da ide u školu. U bolnici se organizira dobrotvorna priredba za bolesnu djecu. Na nju su pozvani Tarik, Gulaj, Ajlin i Soner, ali nitko od njih ne zna hoće li doći i ostali. Ahmet saznaje da Hakan planira odvesti Zehru u Njemačku i odlazi se obračunati s njim.

2.sez, 62.ep - 24. svibnja

Gđa Hasefe ima ideju za Džemile koja mora pronaći posao. Ta ideja obraduje Džemile koja smišlja kako da je realizira. Kapetan Ali nastavlja s istragom što se dogodilo u Holdingu i razgovara s ostalim dioničarima tvrtke. G. Nedim daje važne informacije Džemile o Selmi. Džemile koja se zabrine za Selmino zdravlje, kreće s Alijem posjetiti je. Došao je dan rastanka. Hakan dolazi po Zehru. Svima je teško gledati kako se Zehra rastaje od svoje majke.