Stvari su se zakomplicirale... Džemile i Mete nikako ne mogu saznati gdje je Osman...

3.sez, 34.ep - 2. rujna

Stvari su se zakomplicirale. Džemile i Mete nikako ne mogu saznati gdje je Osman. Pripomogne i to što je Neriman Meteu rekla o majci i Arifu. Mete majci kaže stvari koje će poslije požaliti. No Džemile mu ni najmanje ne ostane dužna. Mete sazna zašto je Džemile kući došla kasno i želi vidjeti Arifa. Kad ugleda majku i sina na Arifovim vratima, Neriman postane znatiželjna. Caroline ne postiže ništa s Hakanom pa mijenja taktiku. Pokazuje mu što će mu učiniti ako se ne bude dobro ponašao prema njoj pa Berin i Džemile koje su došle vidjeti Zehru ne želi pustiti u kuću.

3.sez, 35.ep - 3. rujna

Halit nikako ne može pronaći Mithata pa otme Ajču kako bi ga izvukao iz skrovišta. Mete i Džemile saznaju da je Osman oteo Ajču, pa se obrate Arifu za pomoć. Soner je dobio ponudu arhitekta za izgradnju škole u spomen na Ajlin, ali na sastanak je prisiljen povesti i Deniz i Bahar. No Bahar ondje očekuje iznenađenje koje joj se neće nimalo svidjeti. Mithat sazna da je Ajča oteta pa sa Šamilom i njegovim ljudima odlazi na adresu na kojoj će se odviti razmjena. Kad počne pucnjava, Arif i Mete su ondje da pomognu Osmanu i Halitu.

3.sez, 36.ep - 4. rujna

Između Mithata i Osmana se odvije nešto neočekivano. Njih dvojica upere pištolje jedno u drugo, no među njima se nađe Ajča. Želi da prvo ubiju nju. Džemile dolazi k njima. Preklinje Osmana da ne počini ludost. Rezultati nalaza za Zehrinu transplantaciju bubrega ne bude nadu. Nitko od obitelji nije prikladan donator. Kad Caroline shvati da se unatoč trudu Ekrem nikada neće oženiti njome, predomisli se i Hakanu predloži šokantnu ponudu. Ima šansu spasiti svoju kćer, no to ovisi o Caroline. Mithatova oca dovedu kući na liječenje. No on nije dobro i stalno se raspituje o Mithatu. Jedina želja bolesnog oca je vidjeti sina prije negoli mu bude još gore. No to je vrlo opasno, jer Mithata ne traži samo Osman nego i Halit.

3.sez, 37.ep - 5. rujna

Arif i Džemile su zbog Osmana često viđeni zajedno, što izazove ogovaranja. Denizina privrženost i ljubav prema Bahar utječe i na Sonera. Kad njih dvije pripremaju predstavu u kući, pridruži im se i Soner. No nepozvan gost pokvari dobro raspoloženje u kući. Osim toga, ta Sonerova prijateljica koja je došla iz Engleske ima skriveni plan. Kako ne bi odbio Filizin poziv, na proslavu njezina rođendana Soner dolazi s Deniz i Bahar. Dok Filiz cijelu večer pokušava poniziti Bahar, između Bahar i Sonera odvije se nešto neočekivano.

3.sez, 38.ep - 6. rujna

Mithatovo ubojstvo sve šokira. Ajča želi otići u Osmanov dom i suočiti se s njim. Ne sluša ni Metea ni Džemile. No kao da se zemlja otvorila i Osman propao u nju. Ni desničari, ni policija ni Džemile ne mogu pronaći Osmana. Caroline pak nastavlja raditi pritisak na Hakana s nalazom u ruci. Ako se vjenčaju na brzinu, dat će svoj bubreg Zehri. Zehra pak iz dana u dan sve više gubi snagu. Cijela obitelj čeka da se nađe odgovarajući donator bubrega. Džemile od Arifa dobije vijest koju je čekala. Osman im daje vrijeme i mjesto sastanka. No to je veoma opasno. Policija posvuda provodi racije, a desničari nadgledaju kuću. Filiz, koja se zanima za Sonera, dolazi u kuću. Napetost između nje i Bahar se nastavlja.