Ajdin pada na zemlju pogođen metkom koji je došao iz nepoznatog smjera.

3.sez, 24.ep - 19. kolovoza

Ajdin pada na zemlju pogođen metkom koji je došao iz nepoznatog smjera. Osman i njegova obitelj ne razumiju što se dogodilo i u panici ga pokušavaju dovesti do bolnice. Mithat je izvršio naredbu i na jedvite jade odlazi kući. Ajča se zabrine jer nikada nije vidjela brata u tom stanju.


3.sez, 25.ep - 20. kolovoza

Betul shvati što je Mithat učinio i pokušava ga umiriti. Vijest o Ajdinovu ranjavanju brzo se širi. Džemile je zabrinuta što Osman kasni kući pa nazove Ajdinovu obitelj. Berin i Ahmet s darovima dolaze u Hakanovu kuću da Zehri čestitaju rođendan. Svi iščekuju Zehrinu reakciju. Baharina je noga zacijeljela i stiglo je vrijeme odlaska. Baš kad je spakirala stvari i spremala se otići, iznenadni događaj na još neko vrijeme odgodi Baharin odlazak.


3.sez, 26.ep - 21. kolovoza

Soner se raduje što Bahar napokon odlazi, no radost je kratkog vijeka. Ljevičari traže Ajdinova napadača. Situacija je vrlo opasna. Mithat, koji se boji izaći na ulicu, dobiva novu poruku od Šamila.


3.sez, 27.ep - 22. kolovoza

Na Ajdinovu je sprovodu puno ljudi. Došli su svi učenici škole i članovi ljevičarske organizacije. Kad se i Ajča pojavi na sprovodu, napetost poraste. Ajdinov otac traži od Osmana pomoć. Želi da mu pokaže kamo je i s kim zalazio njegov sin.


3.sez, 28.ep - 23. kolovoza

Osman je zabrinut zbog stanja njegova tugujućeg oca. Uza sve to nepoznata osoba napadne lokalni kafić u susjedstvu u kojem se okupljaju desničari. Druga strana za to i ne zna. Betul čuje što se dogodilo pa stvara pritisak na Mithata da napusti susjedstvo. Ajča pak ne može pojmiti kakve veze ti događaji imaju s njezinim bratom.