U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio.

73.ep, ponedjeljak 18. veljače

Džemile ne prestaje krvariti, njezino je stanje teško. Gđa Hasefe poziva hitnu pomoć koja je u zadnji tren dovodi u bolnicu. Bespomoćna je i ne zna komu bi javila za to pa nazove Alija. Soner uspijeva nagovoriti Ajlin da se vrati kući. Murat je saznao istinu te odluči ispuniti uvijete iz ugovora. Gđa Hasefe nastoji od djece skriti da je Džemile loše, no ona se nalazi u istoj bolnici kao i prof. Indži, uz koju bdije Mete.

74.ep, utorak 19. veljače

Mete sazna da mu je majka na odjelu intenzivne njege te o tome obavijesti sestre. Loše vijesti brzo se šire, a svi koji su čuli odmah dolaze u bolnicu. Ribarov i Carolinein dolazak uzrokuje veliku napetost. Ahmet ni u zatvoru nije na sigurnom. Hakanov otac izdaje naredbu da se Ahmeta ubije. Caroline nastoji saznati zašto je Džemile završila u bolnici i neće lako odustati.

75.ep, srijeda 20. veljače

U hodniku bolnice svi su u šoku. Ne mogu vjerovati što su čuli. Berin i Mete odmah napadaju oca. Svi su saznali za Džemileinu trudnoću, a ona se srami i nikoga ne želi vidjeti. Ahmetovi prijatelji uspijevaju pronaći način da mu pomognu da pobjegne iz zatvora. Uz pomoć liječničkog izvještaja prebace ga u bolnicu, ali Ekremovi ljudi su im za petama. Prof. Indži želi Sedata obavijestiti o svome stanju, ali ne uspijeva dođi do njega. Mete prisili Sedata da dođe u bolnicu, no vijesti koje on i Mete čuju nisu dobre

76.ep, četvrtak 21. veljače

Soner želi da se Murat prestane ružno ponašati prema Ajlin te donosi odluku koju Ajlin teška srca prihvaća. Osmana, kojem jako nedostaje majka, čuva dadilja Selma, no tijekom igre oboje u jednom trenutku nestanu. Berin nagovara majku da tuži oca, a Ribar izgrdi kapetana Alija te ga pozove na dvoboj.

77.ep, petak 22. veljače

Alijev i Ribarov okršaj prekida Carolineina šokantna objava. Kapetan Ali isprva joj ne želi vjerovati, ali Caroline je uistinu trudna. Što će kapetan Ali odlučiti? Kako će to utjecati na Džemile? Ravnatelj škole i đaci dolaze u posjet prof. Indži. I Meteu su priredili veliko iznenađenje. Mete ni na trenutak ne želi prof. Indži ostaviti samu u bolnici te je odvodi iz bolnice bez najave kako bi joj omogućio da doživi dan o kakvom je uvijek sanjala.