Soner je postao vrlo napet nakon što je saznao da će biti otac te će prilikom rutinske kontrole kod liječnika otežavati i Bahar i liječnicima posao sve dok ne sazna da je sve u redu.

3.sez, 89.ep - 18. studenog

Soner se vraća kući nakon previjanja rane. Bahar se uspaniči kad ugleda takvog Sonera. Sulejman naređuje svojim ljudima da nađu Metea. Mete na skrivenom mjestu čeka povoljan trenutak kako bi spasio Arifa. No iznenadan posjet mijenja sve planove. Tugrulu i njegovim ljudima naređeno je da premjeste svoje sjedište. Pušteni su svi koji su unutra bili zatvoreni.

3.sez, 90.ep - 19. studenog

Mete iskorištava nastalu zbrku i ulazi po Arifa. Džemile je sva u brizi i čeka informacije od Metea. Mesude posvuda traži Ibu. No nema dobrih vijesti od Ibe. Ibo je podnio zahtjev za rastavu od Mesude. Mesude će poludjeti kad to čuje i krenut će rješavati napola dovršen Džemilin posao otprije mnogo godina. Poludjela Mesude napast će nožem Caroline koju Ibo drži za ruku pred svima u naselju. Osman želi ponovno otvoriti Arifovu trgovinu. Ajča mu nudi pomoć. Berin počinje raditi s Hakanom na zajedničkom projektu, čime će omesti njegovo često viđanje nasamo s Rujom. Hakan će uvidjeti da je Berin ljubomorna i to će mu se jako svidjeti.

3.sez, 91.ep - 20. studenog

Mete, koji jako želi spasiti Arifa, ulovit će Tugrula. I Mete će napokon dobiti priliku da ostane sam s Tugrulom. Bahar se odlučuje na pobačaj jer se boji Denizine reakcije. Seda, nakon što nije uspjela dobiti Bahar, sve objašnjava Soneru. Oboje kreće spriječiti Bahar prije negoli bude kasno. Ovaj je put Tugrul taj koji je zatočen i kojeg Mete sada muči. No Tugrul se opire tome da kaže Meteu gdje je Arif. Gospođi Hasefe je pozlilo dok je bila u parku sa Zehrom i to je sve preplašilo. Džemile je odmah potrčala majci nakon što je čula da joj je pozlilo, no nije ju zatekla samu. Pokraj Hasefe bio je još netko tko se zabrinuo. Hakan i Ruja moraju na poslovni put izvan Istanbula. I Berin im se pridružuje nakon što je razgovarala s majkom koja ju je poduprla da ode s njima.

3.sez, 92.ep - 21. studenog

Soner je postao vrlo napet nakon što je saznao da će biti otac te će prilikom rutinske kontrole kod liječnika otežavati i Bahar i liječnicima posao sve dok ne sazna da je sve u redu. Osman pak počinje pisati prve tekstove na svom pisaćem stroju. Prva će ih čitati Ajča. Caroline i Ibo počinju skupa raditi u uredu. No oboje ih u policijsku postaju odvodi policija s nalogom za njihovo uhićenje.

3.sez, 93.ep - 22. studenog

Sastanak Berin, Hakana i Ruje ne ide kako je zamišljen. Atmosfera je napeta i stvari krenu neplaniranim tijekom. Mete je primoran učiniti razmjenu s Tugrulom. Kad je Mete otišao izvršiti razmjenu, dočekalo ga je veliko iznenađenje.