Zehrina otmica napravi uzbunu u cijeloj obitelji. Hakanu, na kojeg prvo posumnja Ahmet, stiže telefonski poziv od njegova oca.

2.sez, 78.ep - 17. lipnja

Zehrina otmica napravi uzbunu u cijeloj obitelji. Hakanu, na kojeg prvo posumnja Ahmet, stiže telefonski poziv od njegova oca. Ekrem Tatlioglu koji kaže da zna gdje se nalazi Zehra, zove svog sina na razgovor u četiri oka. Gulaj na kraju ne može izdržati i kaže Soneru da je Ajlin trudna. Soner ostaje zapanjen tom činjenicom i svi planovi padnu mu u vodu. Kapetan Ali koji se želi osvetiti Kenanu, zatraži od Kemala da mu dopusti ući na brod koji je ušao u carinu. Ali Keman se nipošto ne želi miješati u te poslove. Međutim, kapetan Ali ga prisili i oboje uđu na brod. Njegove sumnje su se potvrdile. Čak su dokazi onoga na što su naišli mnogo veći nego što bi se očekivalo. U trenutku kada se oboje spremaju otići na policiju, dočekaju ih Caroline, Kenan i Ekrem Tatlioglu.

2.sez, 79.ep - 18. lipnja

Mete i Nihalina obitelj dolaze u posjet. Nihal opet ne izlazi. To u Meteu probudi sumnju. Ahmet traži Resula da mu pomogne u vezi sa Zehrom.

2.sez, 80.ep - 19. lipnja

Sonera izludi kad mu Ajlin kaže da je otac djeteta kojeg nosi Tarik. Želi se uvjeriti u to da je on otac djeteta. Međutim, Ajlin odbija razgovarati s njim. Povrh svega, započinje s pripremama za vjenčanje s Tarikom. Kenan koji nikako ne uspijeva dobiti Selmine dionice, pronalazi novi način kako da dovede Džemile i njezine radnike u težak položaj. Džemile koja ne prodaje svoje proizvode je bez novca. Ali borbena kakva je, pronalazi novi izlaz. Kapetan Ali dobiva poziv sa suda. Caroline je pokrenula brakorazvodnu parnicu. Ali koji se nipošto ne želi odreći Mustafe, odlazi razgovarati s Caroline. Hakan pristaje na dogovor da bi spasio kćer iz ruku njegova oca. Ali Ekremu Tatlioglu postavlja nekoliko uvjeta prije nego što preda Zehru.

2.sez, 81.ep - 20. lipnja

Dok Berin iščekuje pozitivne vijesti za svoju kćer, Zehra se nenadano vraća doma. Hakan vidi da se Zehra vratila majci pod uvjetima drukčijima od onih koje je on dogovorio i mora donijeti tešku odluku. Soner koji se raduje što će postati otac, sprema iznenađenje za Ajlin za majčin dan. Tarik traži Sonera jer želi porazgovarati s njim. Tarik i Soner koji su oboje zaljubljeni u Ajlin, sastaju se kako bi zadnji put poravnali račune.

2.sez, 82.ep - 21. lipnja

Soner koji razgovara s Tarikom i saznaje istinu, odmah želi razgovarati i s Ajlin. Međutim, Tarik ga u tome spriječi. Kaže mu da će Ajlin biti iskrenija ako prvo porazgovara s njim. Obećava Soneru da će nagovoriti Ajlin da porazgovara s njim. Soner ne miruje, smišlja novi plan kako da iznenadi ženu koju voli. Džemile koja ne može nikome prodati svoje proizvode zbog Kenanova pritiska, odlazi na tržnicu. Stanovnici iz naselja je ponižavaju. Nakon toga, na inicijativu Kenanovih ljudi, mjesni policajci joj zabranjuju prodavati robu. Nihal je dopušteno izdržavanje kazne na slobodi. Mete joj priređuje iznenađenje kako bi proslavili ovu lijepu vijest.