Mete, koji započinje pripreme za vjenčanje s Nihal, je jako sretan.

2.sez, 98.ep - 15. srpnja

Mete, koji započinje pripreme za vjenčanje s Nihal, je jako sretan. S druge strane Nihal, koja se još ne može oporaviti od traume nakon napada, ima bezbroj nedoumica koje joj se još uvijek vrte po glavi.

2.sez, 99.ep - 16. srpnja

Ajlin, koja samo što nije rodila, želi posljednju večer prije nego što postane majka, provesti sa svojom obitelji. Svi se okupljaju kod Džemile da ohrabre Ajlin.

3.sez, 1.ep - 17. srpnja

Godine su brzo prošle i Osman je sada srednjoškolac. Majka Džemile ranjena srca oplakuje one koje je izgubila. No obitelj Akarsu se i dalje, unatoč gubicima i svim bolima koje je doživjela, trudi ponosno ostati na nogama. Godine su brzo prošle. U susjedstvu se osjeća nestašica šećera i ulja. Nemiri osamdesetih su, kao i sve ostale, blisko pogodili i život obitelji Akarsu. Osman je sada srednjoškolac. No ni ulica ni škola nisu sigurne zbog sukoba desničara i ljevičara. Džemile vodi svoj pogon za proizvodnju trikotaže. No za nju i Hasefe više ništa nije kao što je bilo. Njihova srca gore od boli za voljenim osobama koje su izgubile. Džemile oplakuje svoju kćer Ajlin, a Hasefe svojeg sina Alija. Jedinu radost u kući donosi Ajlinina i Sonerova kći Deniz. Deniz, koja sliči majci, približila se petoj godini. Deniz, koja odrasta u sredini u kojoj se dobro brinu za nju, nedostaju majka koju nikad nije upoznala i otac koji je zbog majčine smrti otišao u inozemstvo. Zehra je pak krenula u osnovnu školu.

3.sez, 2.ep - 18. srpnja

Budući da je Hakan u zatvoru, Zehra živi s majkom i Ahmetom. Ahmet je postao predsjednik federacije u radničkom sindikatu… Mete je napustio glazbu i ima dućan koji prodaje ploče i kazete. Kao najstariji muškarac u obitelji, nakon oca sve je uzeo pod svoju zaštitu. Posebno se brine za Osmana za kojeg se boji da će se uplesti u opasne stvari. Hakan je odslužio svoju kaznu. Na izlazu iz zatvora dočekuju ga Berin i Ahmet da ga odvedu kući. No Hakana ne čekaju samo oni. Njegov otac Ekrem Tatlioglu također nestrpljivo čeka kako bi što prije vidio svojeg sina. Za to se vrijeme bliži Denizin rođendan. Malena djevojčica ima samo jednu želju, da na proslavu dođe i njezin otac. Sulejman i Džemile kuju plan kako bi je usrećili. Za to vrijeme Hakana, koji je krenuo vidjeti svojeg oca, ondje dočeka potpuno neočekivano iznenađenje.

3.sez, 3.ep - 19. srpnja

Iako uopće ne želi imati posla s tim, Osman se uplete u politička zbivanja kako bi zaštitio prijatelja Ajdina. Uz to, Mete pronađe zabranjene novine koje je na jednu noć skrio kod kuće. Dok obitelj Akarsu kreće u akciju kako bi zaštitila Osmana, on se zatekne u žiži događaja. U školi ga stariji brat Ajče, za koju se zanima, i njegovi prijatelji drže na oku. Soner izbjegava rođendan pa se zatvori u hotelsku sobu i utapa tugu u alkoholu. Sulejman mu ne želi dopustiti da opet pobjegne u Englesku pa stražari pred njegovim vratima. Deniz je razočarana i ne želi otvoriti očev dar. Zainati se pred ukućanima da će ga otvoriti tek kad se tata vrati, zajedno s njim.