Kapetan Ali slijedi Ajlin i Sonera do Sonerove kuće i ondje napravi veliku scenu. Ajlinine riječi zaprepaste sve prisutne.

50.ep, srijeda, 16. siječnja
Ajlin ne želi odustati od vjenčanja iako joj obitelj nipošto ne želi dopustiti da se uda pa se obrati Soneru. Džemile zanima tko je osoba koja joj je pomogla te nastoji pronaći tog misterioznog Hikmeta Kardžija. Međutim to nije lako, iza te neočekivane pomoći kriju se još neke tajne. Jedino se Ajlin nije vratila iz škole zbog čega se ukućani uspaniče. Džemile o tome obavijesti Alija te svi odmah kreću u potragu za Ajlin.

51.ep, četvrtak, 17. siječnja
Džemile u pratnji policije dolazi k Soneru, a Ajlinine riječi posve je shrvaju. Ponukan posjetom zaručnika prof. Indži, ravnatelj škole poziva Alija da razgovaraju o Meteu. Nakon razgovora Ali odluči obratiti se prof. Indži. Bez obzira na sva Meteova nastojanja, njegov odnos s prof. Indži posve se promijenio.

GLEDALI STE


Kapetan Ali slijedi Ajlin i Sonera do Sonerove kuće i ondje napravi veliku scenu. Ajlinine riječi zaprepaste sve prisutne. Soner obeća da će u najkraćem roku dovesti svog brata kako bi za njega isprosili Ajlininu ruku. Ekber koji je nepozvan došao na svadbu ne namjerava Caroline ostaviti na miru. Za mladence ima poslovnu ponudu.

Iako to ne želi, Caroline pomaže Ekberu. Bivši ljubavnici ponovno odluče surađivati kako bi Aliju uzeli novac. Po preporuci Hikmeta Kardžija, Džemile počinje raditi u tvornici trikotaže i baš kada se čini da će stvari krenuti nabolje, na ulici sretne Alija. Mete s prijateljima odlazi u provod te slučajno vidi nešto što prof. Indži mora znati. Berinin i Ahmetov odnos počinje se popravljati, ali Aminina novonastala situacija stvara im velike probleme.