Dok Džemile iz dana u dan pati za Meteom, Tugrul ne gubi vrijeme.

3.sez, 64.ep - 14. listopada

Dok Džemile iz dana u dan pati za Meteom, Tugrul ne gubi vrijeme. Svaki dan ispituje Meteovu izdržljivost mučenjem koje je iz dana u dan sve gore. Nakon udara situacija je i dalje opasna. Zbog policijskog sata svi u strahu idu na posao. Osman se kući vraća malo kasnije i uhvati ga vojska. Tugrul posljednji put Džemile opetuje svoju ponudu i poziva je u hotel. Džemile odlazi na sastanak s njim i ponese nož. Arif je u Adapazaru i ne zna kamo je Džemile otišla. Našao je Halitov trag i krenuo je za njim.

3.sez, 65.ep - 15. listopada

Caroline dolazi posjetiti Hakana. No kod njega je Zehra pa ne može razgovarati s njim. Zehra kaže majci da je Caroline dolazila. To se nimalo ne sviđa Berin koja je i dalje u napetim odnosima s Hakanom. Bahar pokušava dobiti Denizin oprost, no to nije lako. Deniz je izbjegava i ne želi je slušati. Bahar je zbog toga jako nesretna. Sulejman joj pomaže, no teško je osvojiti Denizino srce tako da je Soner ne otkrije. Koliko god Bahar ne želi da Soner zna za njezine posjete, sudbina ih u neočekivanom trenutku ponovno spoji.

3.sez, 66.ep - 16. listopada

Kad se Džemile i Mete nakon mnogih mjeseci opet sretnu, njihov je susret za oboje ispunjen i veseljem i boli. Meteu nikako nije jasno kako je njegova majka onamo dospjela i od Tugrula sazna na koji je uvjet pristala. No Džemile je pametna. Ne pristaje potpisati dokumente za rastavu od Arifa dok se Mete ne vrati u zatvor.

3.sez, 67.ep - 17. listopada

Sonerov i Baharin susret je opet vatren. Njih dvoje zbog učiteljice moraju pribjeći karateu. Kad Soner sazna da su mu prešutjeli Baharin povratak, jako se naljuti. Hakan kuje planove za osvetu i prije vjenčanja traži od Caroline liječnički izvještaj. Iako mu Caroline ne vjeruje potpuno, ispuni njegovu želju.

3.sez, 68.ep - 18. listopada

Mete se vrati u zatvor, no Tugrul mu kao oproštajni dar priopći da su se Osman i Ajča vjenčali. Soner odlazi nagovoriti Bahar da im se vrati, no dočeka ga iznenađenje. Uz Bahar nađe jednogodišnju bebu plavih očiju i kose. Soner posumnja da je dijete po imenu Taner njegovo. No Bahar mu kaže da je dijete sin obitelji za koju radi. Arif pronađe Halita i pokušava ga nagovoriti da dođe s njim. Vojnici ovaj put dolaze po Arifa.