Soner je postao vrlo napet nakon što je saznao da će biti otac te će prilikom rutinske kontrole kod liječnika otežavati i Bahar i liječnicima posao sve dok ne sazna da je sve u redu.

3.sez, 84.ep - 11. studenog

Soner je postao vrlo napet nakon što je saznao da će biti otac te će prilikom rutinske kontrole kod liječnika otežavati i Bahar i liječnicima posao sve dok ne sazna da je sve u redu. Osman pak počinje pisati prve tekstove na svom pisaćem stroju. Prva će ih čitati Ajča. Caroline i Ibo počinju skupa raditi u uredu. No oboje ih u policijsku postaju odvodi policija s nalogom za njihovo uhićenje.

3.sez, 85.ep - 12. studenog

Sastanak Berin, Hakana i Ruje ne ide kako je zamišljen. Atmosfera je napeta i stvari krenu neplaniranim tijekom. Mete je primoran učiniti razmjenu s Tugrulom. Kad je Mete otišao izvršiti razmjenu, dočekalo ga je veliko iznenađenje.

3.sez, 86.ep - 13. studenog

I Mete i Arif spašeni su zahvaljujući Betul i Ajči. Tugrul je vrlo ljutit jer njegova zamka nije uspjela. Džemile je u brizi. Ne javljaju joj se ni Mete ni Arif. Deniz ima lijepu vijest za oca. Kerem ju je zaprosio i na povratku iz škole doći će pitati njezina oca za njezinu ruku. Soner je isprva ne shvaća ozbiljno te se smije. No Deniz je vrlo odlučna u namjeri da se uda za Kerema. Deniz je ljuta na tatu zbog njegove reakcije i ponovo ode na drvo odakle je nitko ne može nagovoriti da se spusti.

3.sez, 87.ep - 14. studenog

Soner kao posljednje rješenje vidi da posiječe drvo, no u taj je tren Bahar nagovorila Deniz da siđe. No dok joj je pomagala da siđe s drveta, Bahar je odjednom pozlilo. Mete skrivećke ulazi u kuću, no Ajča ga je uhvatila dok se trudio da ga nitko ne vidi. Nakon dugo vremena Ajča i Mete su se ponovno zbližili i tako se Mete nađe u situaciji da joj sve prizna. Ibo i Caroline su u nevolji. Ne ide im posao, a u trgovinu im nahrupe kupci i klijenti kako bi uzeli svoj novac. Berinina leđa još su u lošem stanju. Pomaže joj Hakan, koji je vodi sve do kuće te joj bolna leđa maže kremom. Ova situacija koja ih je zbližila ohrabrit će ih i na poljubac.

3.sez, 88.ep - 15. studenog

Bahar je hitno potrebna krv. Soner teško pronalazi krvnu grupu za Bahar te će stoga biti primoran pozvati Ziju. No Zija je učinio nešto krivo. Deniz će kriviti sebe zbog Baharina stanja. Deniz saznaje od nje da će dobiti brata ili sestru. Mete se posljednji put dogovara s Tugrulom, no ne zna da je on taj koji je naredio da se Arifa ubije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju