Kapetan Ali, a nakon njega i Caroline, svojim posjetom uznemire cijelu obitelj. To posebice rasrdi gđu Hasefe. Međutim Caroline nema namjeru tako lako odustati od svoga djeteta.

2.sez, 8.ep, ponedjeljak 11. ožujka

Kapetan Ali, a nakon njega i Caroline, svojim posjetom uznemire cijelu obitelj. To posebice rasrdi gđu Hasefe. Međutim Caroline nema namjeru tako lako odustati od svoga djeteta. Kapetan Ali ne može pronaći posao pa je prisiljen prodati i ono malo stvari što mu je ostalo. Džemile to, naravno, primijeti. Ajlin još nije posve zdrava, nalazi se sa Sonerom u kući na farmi. Murat sumnja na svog brata pa počinje pratiti Sulejmana. Soner i Ajlin nastoje uživati u kratkim zajedničkim trenucima, a u posjet im dolazi jedna neočekivana osoba. Žale nastoji osvojiti Meteovo srce. Nedžati joj daje korisne informacije i ona se odmah daje u akciju. Red je na Caroline da ispašta zbog boli koju je prouzročila. Nikako ne može naći posao. Džemile dolazi k njoj s neočekivanom ponudom.

2.sez, 9.ep, utorak 12. ožujka

Caroline je shrvana zato što je tako bespomoćna pred Džemile. Sada ona proživljava sve ono što je učinila Džemile kako bi je ponizila. Džemile joj nudi da se dogovore. Dat će joj Mustafu, ali pod jednim uvjetom. Kapetan Ali kaže Caroline da Mustafa ima problema s nogama, no Caroline je uporna, zbog čega dogovor između nje i Džemile pada u vodu. Ajten pomaže Berin da pronađe posao, ali Hakanu se to nimalo ne sviđa. Murat počinje pratiti Sulejmana. Sulejman je toga svjestan pa mijenja taktiku, ali Murat je odlučan u nakani da pronađe Ajlin, za koju pretpostavlja da je s njegovim bratom. Osmana jako rastuži to što je Gulden prisnija s Arifom nego s njime. Usto Gulden i njezina majka viđaju se s Arifovom obitelji. Osman je vrlo ljubomoran zbog Gulden te se ponovno dovodi u nevolju. Kenan ne gubi vrijeme, nego odmah odlazi u Istanbul kako bi pronašao Selmu. Njegov plan za sada funkcionira bez problema. Caroline, koja nastoji krenuti ispočetka, očekuje novo iznenađenje.

2.sez, 10.ep, srijeda 13. ožujka

Džemile ne dopušta da je Ekrem Tatlioglu zastraši te se nađe oči u oči s velikom opasnošću. Caroline se šokirala kada su je iznenada odveli u policijsku postaju. Kapetan Ali kreće za njom kako bi saznao što se događa. Selma je uzbuđena zbog vjenčanja te moli Džemile da joj učini uslugu. Unatoč Hakanovu negodovanju, Berin počinje raditi, no tijekom prvoga radnog dana doživi iznenađenje. Soner traga za svojim bratom Muratom koji je nestao. Vođen osjećajem krivnje Soner se ne može kontrolirati pa povrijedi Ajlin. Osman se natječe s Arifom. Ponovno izvodi nepodopštinu kako bi zadivio Gulden, a učiteljica ga kazni. Ekremu Tatliogluu jasno je da Džemile neće ustuknuti pa odluči poslati svoje ljude u radionicu. Džemile odbija ustuknuti pred tim prijetnjama, ali sada više nije sama. U pomoć joj priskače jedna neočekivana osoba. Ekrem Tatlioglu ne može prihvatiti poraz pa se odluči na potez zbog kojeg se Džemile nađe u velikoj opasnosti.

2.sez, 11.ep, četvrtak 14. ožujka

Kapetan Ali zbog Džemile neustrašivo uskače u vatru. Po nalogu Ekrema Tatlioglua u radionici je podmetnut požar. Vatra se proširila po cijeloj zgradi, no nitko ne zna da se Džemile nalazi u njoj. Trgovac iz četvrti Aliju kaže da se Džemile vraćala u radionicu te da postoji mogućnost da se i dalje nalazi u njoj, a on zbog Džemile neustrašivo uskače u vatru. Loša vijest brzo se pročula, Berin i Hakan odmah dolaze. Soner nikako ne uspijeva saznati gdje mu je brat. Svakoga se dana sve više udaljava od Ajlin, koja zbog toga pati, ali nije u stanju ništa učiniti. Pokušava se zbližiti sa Sonerom te za njega ima neočekivani prijedlog.

2.sez, 12.ep, petak 15. ožujka

Mete u klubu, u kojem na veliko oduševljenje publike nastupa s bendom, napokon sazna tko je Žale. Osmanov dugotrajni trud da nagovori ukućane da kupe televizor, kako bi njime mogao zadiviti Gulden, napokon se isplatio. Selma i Kenan napokon se vjenčaju i počnu raditi u holdingu, no već prvoga dana na poslu Kenan se suoči s novim iznenađenjem.