U središtu priče nalazi se obitelj Akarsu. Ova saga obuhvaća razdoblje raspada te obitelji i prikazuje kako je taj raspad utjecao na njezine članove i kakvu je životnu priču svatko od njih proživio.

Vijest o Berininoj otmici u kući odjekne kao bomba. Ta vijest uskoro stiže i do Alija. Ahmet kreće u akciju za Berin i dolazi na Hakanova vrata. Caroline se pokušava što prije vratiti u Tursku i počini veliku pogrešku podcijenivši Ekbera. Mete se zbog Nedžatijevih cinkaroša i objeda nađe pred disciplinskim odborom, no više ne može šutjeti pred optužbama. Cijena koju mora platiti visoka je. Određen je datum za Džemilino i Alijevo saslušanje. No na izlazu iz suda Džemile očekuje vijest koja će je šokirati. Hakan je šokiran viješću koju primi usred noći. Hoće li zbog Berin sklopiti savez sa svojim smrtnim neprijateljem? Hoće li je ta dvojica koja vole istu djevojku uspjeti spasiti prije nego što bude prekasno?

Soner ovaj put dolazi pred školu da bi Ajlin odveo svojoj kući. Koja je prava namjera Sonera koji je želi predstaviti svojoj obitelji? I koja je to vijest koja će još jedanput promijeniti tijek Džemilina života?

Dok Džemile razmišlja kako da djeci kaže da ih otac želi izbaciti iz kuće, prvo sazna Ajlininu tajnu, a potom i što se Meteu dogodilo u školi. Ahmet kreće u akciju da bi razgovarao s Berin. Dok radi na tome da je vidi, nađe se pred Osmanom.

Ni Kuršat ne sjedi skrštenih ruku. Ode do Hakanova oca i da mu neka upozorenja u vezi s njegovim sinom. Džemile odlazi k ravnatelju da bi razgovarala o Meteovoj situaciji, a ondje je očekuje iznenađenje. Ajlin zaslijepljena ljubavlju, unatoč svim zaprekama, odlazi na sastanak sa Sonerom da bi doznala koji je njegov prijedlog.

Nakon požara Ali izgubi kontrolu i donosi nesmiljene odluke kojima Džemile i djecu ostavi u sasvim bezizlaznoj situaciji. S jedne je strane Osman koji još ovisi o majčinskom zagrljaju, a s druge Mete koji se s policijom igra skrivača. Što će biti Džemilina odluka? Hoće li Osmana dati ocu ili će se odreći Metea?