Pobješnjeli kapetan Ali pritišće Caroline uza zida. Prislanja joj pištolj na glavu i odlučan je u namjeri da je ubije.

73.ep - 10. lipnja

Zehrina otmica napravi uzbunu u cijeloj obitelji. Hakanu, na kojeg prvo posumnja Ahmet, stiže telefonski poziv od njegova oca. Ekrem Tatlioglu koji kaže da zna gdje se nalazi Zehra, zove svog sina na razgovor u četiri oka. Gulaj na kraju ne može izdržati i kaže Soneru da je Ajlin trudna. Soner ostaje zapanjen tom činjenicom i svi planovi padnu mu u vodu. Kapetan Ali koji se želi osvetiti Kenanu, zatraži od Kemala da mu dopusti ući na brod koji je ušao u carinu. Ali Keman se nipošto ne želi miješati u te poslove. Međutim, kapetan Ali ga prisili i oboje uđu na brod. Njegove sumnje su se potvrdile. Čak su dokazi onoga na što su naišli mnogo veći nego što bi se očekivalo. U trenutku kada se oboje spremaju otići na policiju, dočekaju ih Caroline, Kenan i Ekrem Tatlioglu.

74.ep - 11. lipnja

Mete i Nihalina obitelj dolaze u posjet. Nihal opet ne izlazi. To u Meteu probudi sumnju. Ahmet traži Resula da mu pomogne u vezi sa Zehrom.

75.ep - 12. lipnja

Sonera izludi kad mu Ajlin kaže da je otac djeteta kojeg nosi Tarik. Želi se uvjeriti u to da je on otac djeteta. Međutim, Ajlin odbija razgovarati s njim. Povrh svega, započinje s pripremama za vjenčanje s Tarikom. Kenan koji nikako ne uspijeva dobiti Selmine dionice, pronalazi novi način kako da dovede Džemile i njezine radnike u težak položaj. Džemile koja ne prodaje svoje proizvode je bez novca. Ali borbena kakva je, pronalazi novi izlaz. Kapetan Ali dobiva poziv sa suda. Caroline je pokrenula brakorazvodnu parnicu. Ali koji se nipošto ne želi odreći Mustafe, odlazi razgovarati s Caroline. Hakan pristaje na dogovor da bi spasio kćer iz ruku njegova oca. Ali Ekremu Tatlioglu postavlja nekoliko uvjeta prije nego što preda Zehru.

76.ep - 13. lipnja

Pobješnjeli kapetan Ali pritišće Caroline uza zida. Prislanja joj pištolj na glavu i odlučan je u namjeri da je ubije. Dolazi do još veće pomutnje kad Džemile, Hasefe i djeca stignu na mjesto zbivanja. Soner koji taji od svih da kreće na svoje posljednje putovanje, sprema se za zadnji zadatak. Soner odlazi u kuću na farmi, a njegovo tajnovito ponašanje budi sumnje kod Sulejmana. Mete odlazi u zatvor posjetiti Nihal koja je na bolničkom odjelu, ali mu doktor ne dopušta posjetu. Nihal skida povoje nakon što je bila ranjena i prvi se put pogleda u ogledalo.

77.ep - 14. lipnja

Kenan koji je odlučan u namjeri da eliminira Džemile, jedinu zapreku uz Selmu, izaziva novu krizu kad pokuša udariti na njezinu radionicu. Ajlin se nalazi s Tarikom i uručuje mu pismo. Zamoli ga da sadržaj pisma pročita nakon što ona ode. Berin odlazi u šetnju sa Zehrom, a prate je ljudi Ekrema Tatlioglua. Berin koja je izvela Zehru na svjež zrak, nabasa na Ahmeta. Sulejman koji shvaća da će se Soner ubiti, odlučan je u namjeri da ga odgovori od toga. Međutim, oboje čeka neočekivan rasplet događaja.