Kao da joj nije dovoljno što mora raditi s Alijem u Holdingu, Džemile je prisiljena s njim otputovati u Bursu na poslovni sastanak.

2.sez., 23.ep, ponedjeljak 1. travnja

Kao da joj nije dovoljno što mora raditi s Alijem u Holdingu, Džemile je prisiljena s njim otputovati u Bursu na poslovni sastanak. Par kojeg dočekuje upravitelj tvornice s kojom će surađivati, odsjeda u hotelu na planini Uludag u kojem je kapetan Ali boravio s Caroline dok su bili na medenom mjesecu. Na prvi pogled puka slučajnost, ali zapravo je dio Kenanova plana koji za Alija i Džemile sprema još iznenađenja. Mete i Žale prolaze novu krizu.

2.sez., 24.ep, utorak 2. travnja

Žale skupo plaća cijenu nakon izljeva bijesa prema Nihal koja za radnog vremena svira mandolinu. Za Ajlin je pakao biti odvojena od Sonera. Izlazi van na šetnju, ali je hvataju Sonerovi ljudi. Murat zove brata i javlja mu da je Ajlin sada s njim. Ahmet koji zbog posla viđa Berin, napokon pukne i kaže Berin sve što je držao u sebi. Ali, kojem se ne sviđaju upravitelji tvornice, pokušava spriječiti suradnju s njima. Iako naslućuje da stvari kreću naopako, ne uspijeva uvjeriti Džemile. Uza sve to, ljubomoran je na muškarce koji se udvaraju Džemile.

2.sez., 25.ep, srijeda 3. travnja

Džemile nastoji pomoći kapetanu Aliju da više ne izaziva skandale. Ali pod utjecajem alkohola postaje sentimentalan i ispovijeda se Džemile. Kenan koji prikuplja informacije o svima, uključujući i Caroline, sprema se još više pomrsiti račune ljudima u svojoj blizini. Kenanovi zli planovi ostvaruju se korak po korak. Kao dodatak, Kardži Holding dovodi u situaciju da potpiše ugovor s tvornicom koja je na rubu bankrota. Na sastanku Ali izvodi posljednji udarac kako bi uvjerio Džemile da ne potpiše suradnju s tvornicom.

2.sez., 26.ep, četvrtak 4. travnja

Soner neočekivano prima vijest od Murata. Murat mu nudi šokantnu ponudu i zauzvrat obećava da će mu sve oprostiti i zaboraviti. Sulejman doznaje o kakvoj je ponudi riječ i odlučuje o tome obavijestiti Ajlin. Njih dvoje odlučuju presresti Sonera i zaustaviti ga, ali Soner je odlučan ispuniti obećanje koje je dao bratu. Caroline poludi od ljubomore saznavši da su Ali i Džemile zajedno otišli na Uludag i odluči se sastati s Kenanom. Caroline, koja ide na sastanak u Kardži Holding, čeka neugodno iznenađenje. Prije nego što će napustiti Uludag, Ali prima tajnovito pismo i ostane zaprepašten njegovim sadržajem. Crv sumnje izjeda Alija i postaje mu sve teže kontrolirati ispade bijesa.

2.sez., 27.ep, petak 5. travnja

Ali i Caroline nastavljaju se svađati u naselju. Caroline sav bijes iskaljuje na Džemile zato što ju je Ali s Mustafom izbacio na ulicu. Ali se daje u potragu za osobom koja mu je napisala poruku. Sumnja na dvoje ljudi: jedna je Džemile, a drugi je Kenan. Caroline, koja u gluho doba noći završava na ulici, obraća se za pomoć Kenanu. To se ne svidi Selmi koja se odluči u sve umiješati.