Soner i Ajlin iskušavaju sreću na svom drugom vjenčanju, ali ovaj put Sulejman želi spriječiti vjenčanje.

2.sez, 88.ep - 1. srpnja

Džemile koja je bezbroj puta pokazala da se ne boji Kenana, sada je u velikoj opasnosti. Mete ide kod Nihal doma i saznaje istinu koju je ona skrivala od njega. Dok se Nihal nastavlja skrivati da je ne bi vidjeli, Mete je traži. Ali koji od Neriman doznaje gdje je Caroline, odlučan je prisiliti je da plati sve što mu je učinila. Dok Hakan i Berin započinju proces rastave, Ekrem Tatlioglu ih slijedi. Ahmet predlaže Berin da se vrati u sindikat. Ajten nije spremna na to. Svi su zapanjeni odlukom Ajlin i Sonera koji su opet zajedno.

2.sez, 89.ep - 2. srpnja

Kapetan Ali uspije spasiti Džemile, ali nastrada tijekom obračuna. Ako ne dospije u bolnicu na vrijeme, umrijet će jer gubi mnogo krvi. Njegova posljednja želja je da mu Džemile oprosti sve što joj je učinio. Džemile uspijeva dovesti Alija u bolnicu. Međutim, ne uspijeva saznati u kakvu je stanju. Cijela je obitelj Akarsu u bolnici i nestrpljivo čeka vijesti. Policija dolazi Kenanu na vrata. Kenana iznenadi ono što čuje.

2.sez, 90.ep - 3. srpnja

Kenan na saslušanju iskušava sve načine da bi u cijelosti preuzeo Selmine dionice. Međutim, Selma do kraja brani svoja prava. Caroline dolazi po Mustafu. Gđa Hasefe koja ne zna za dogovor s Alijem, sprečava je da uzme Mustafu. Soner i Ajlin se pripremaju za svadbu. Dolazi do velikih iznenađenja vezanih uz mjesto održavanja svadbe i kuće u kojoj će živjeti. Kenan je za vratom osobi koja je Aliju dojavila gdje se nalazi Džemile.

2.sez, 91.ep - 4. srpnja

Soner i Ajlin iskušavaju sreću na svom drugom vjenčanju, ali ovaj put Sulejman želi spriječiti vjenčanje. Dok Sulejman udara svoj pečat vjenčanju, ostali su uzvanici u čudu. Hasefe zabrinjava što se Ali u posljednje vrijeme povlači u sebe. Hasefe slijedi Alija koji često nestaje, ali nikako ne uspijeva saznati kamo Ali odlazi. Mete prima pozivnicu da bude član žirija na jednom glazbenom natjecanju. Poziv nevoljko prihvaća, a na natjecanju očekuje ga veliko iznenađenje. Bliži se dan suđenja zbog tužbe koju je Džemile otvorila protiv Kenana. Ali Nedim ne uspijeva doći do dokumenata koji bi pritisnuli Kenana. Ahmet i Berin donose odluku.

2.sez, 92.ep - 5. srpnja

Berin okuplja cijelu obitelj Akarsu da bi podijelila tu odluku. Ajlin koja redovito odlazi na pregled zbog trudnoće, saznaje da ima srčane smetnje. To joj javlja Tarik. Soner koji saznaje tu važnu informaciju koja je skrivana od njega, počne paničariti. Nalazi joj doktora da bi napravila sve testove. Odvija se brakorazvodna parnica za Caroline i Alija. Caroline želi skrbništvo nad Mustafom. Selma koja vidi fotografije Nermin Adali, rasvjetljava Kenanovu mračnu prošlost. Zajedno s Alijem i Džemile odlazi posjetiti Nermin. Svi su užasnuti onime što doznaju. Potaknut informacijama o Kenanu, Ali dolazi na izvrsnu ideju kako da dobiju tužbu. Osman napokon započinje prijateljstvo s Gulden. Soner održi obećanje i dolazi autom pokupiti Osmana i Gulden iz škole. Dok Berin i Ahmet rade planove za budućnost, ne primjećuju da će uskoro biti u opasnosti. Hakan prima poziv od Resula i kreće u akciju kako bi onemogućio svog oca u osvetničkim planovima.