Kad Soner na poslovni sastanak povede i Bahar, nastane prava zbrka. Zija pak ne odustaje od Bahar.

3.sez, 39.ep - 9. rujna


Kad Soner na poslovni sastanak povede i Bahar, nastane prava zbrka. Zija pak ne odustaje od Bahar. Nasilu je odvodi na mjesto na kojem joj je pripremio iznenađenje. No Soner stiže na vrijeme i napadne Ziju. Za Osmana pronalaze skrovište na kojem će biti siguran dok se ne dokaže njegova nevinost. No zbog toga Arifa i Džemile stalno viđaju zajedno pa se ogovaranja o njihovoj ljubavi šire brzinom svjetlosti. Iznenadno zbližavanje Arifa i Džemile sve će jako iznenaditi. Dok Caroline sili Hakana da donese odluku, netko neočekivan zateče ih u nezgodnom trenutku.

3.sez, 40.ep - 10. rujna

Kad Berin vidi Caroline i Hakana, ne može vjerovati svojim očima. Džemile se pak iznenadi kad vidi Berininu reakciju. Kad sazna što se dogodilo, jako se razbjesni.
Ajča traži Metea i želi se sastati s njim, no to je stupica. Desničari otimaju Metea kako bi došli do Osmana. Loša vijest brzo se širi. Arif i Osman kreću u akciju kako bi spasili Metea. Između Bahar i Sonera traje hladni rat. Filiz svojim isplaniranim potezima stvara napetost u kući. Kad njih dvoje dođu kući pijani i zaspe, Filiz insinuira da su zajedno proveli noć te Bahar potpuno izbaci iz takta. Bahar za osvetu često traži slobodne dane i kući dolazi kasno, što razljuti Sonera. Ogovaranja u susjedstvu pak poprimaju uznemirujuće razmjere. Jedna žena dođe i Džemile održi bukvicu o moralu, što uzrokuje veliku gužvu.


3.sez, 41.ep - 11. rujna

Gđa Hasefe ne dopušta da itko dirne u njezinu snahu pa njezina reakcija sve ostavi bez teksta. No jedna žena iz susjedstva čiji je muž policajac posumnja da se ondje skriva Osman, a ne da su Arif i Džemile u vezi. Mužu priopći svoju sumnju pa policija organizira raciju u Arifovoj kući.
Hakan pak pronađe način da razgovara s Džemile koja je jako ljuta na njega i objasni mu što je zapravo vidjela. Berin ništa ne zna pa odlazi na sastanak s Ekremom kako bi mu sve rekla. Za to vrijeme se nađe još jedna osoba čiji bubreg odgovara Zehri. I ta osoba Zehri želi dati svoj bubreg. No pod Carolineinim pritiskom Hakan pristaje na vjenčanje na brzinu i njih su dvoje već na putu prema matičnom uredu i spremni potpisati dokumente.


3.sez, 42.ep - 12. rujna

Kad se Džemile i Berin iznenada pojave na vjenčanju, Caroline je zapanjena. Uz to joj održe takvu bukvicu da Caroline poludi od bijesa. Za to je vrijeme Soner zabrinut za Bahar koja će Zehri dati svoj bubreg. Kad uz to Zija od Baharine prijateljice sazna da se ona sprema na operaciju, Zija dođe u kuću i svojim riječima zbuni Sonera. No Bahar je odlučna. Ne želi razgovarati o Zijinim riječima kao ni o smrti svoje obitelji. U svađi koja je izbila i Deniz je saznala istinu i uopće ne želi da Bahar ode. Osman se krije u Arifovoj kući i sve je zdraviji i snažniji.


3.sez, 43.ep - 13. rujna

Dok je situacija mirna, Arif vodi Džemile na upoznavanje s djedom. Džemile je upoznala Arifova djeda s Crnog mora i dok jede domaću hranu, nakon dugo se vremena na njezinu licu pojavi osmijeh. Dok je s Osmanom, Mete slučajno nađe Mithatov tespih i posudi ga. Osman mu ga prvo ne želi dati, no kreće u akciju kako bi Meteovu ideju proveo u djelo. Arifov rođak, kojeg on dugo nije vidio, nenajavljeno dolazi u njegovu kuću. Taj posjet njegova nećaka ne sluti na dobro. Osman, koji se krije u kući, je u opasnosti. Bahar je zadnji dan prije odlaska u Englesku posvetila Deniz i vodi je u park. I Soner je prati. Soner se nikako ne uspijeva otvoriti prema Bahar pa joj izrazi svoje osjećaje uz Denizinu pomoć. Dok se njih troje dobro zabavljaju, u jednom trenutku Deniz i Bahar nestanu.