Njemačka glumica, model i dizajnerica sve što dotakne pretvara u zlato. Pratite seriju 'Kako vrijeme prolazi', od ponedjeljka do petka u 18.05 sati!

Čini se da Wilmi Elles, Caorline iz serije ´Kako vrijeme prolazi´ apsolutno sve polazi za rukom. Ona glumi, nosi revije, odrađuje fotoshootinge i dizajnira odjeću. Ova njemačka glumica, model i modna dizajnerica rođena je 18. listopada 1986. u Kölnu. Prije nešto više od dvije godine je dobila ponudu za tursku TV seriju ´Kako vrijeme prolazi´za jednu od glavnih likova, nove Alijeve supruge, Nizozemke Caroline nakon što se bivši kapetan Ali, razvedeni otac četvero djece, preselio u Istanbul. No da joj nije bilo lako dokazuje to što je, budući da nije znala pričati turski, svoje rečenice učila napamet sve dok ga nije naučila.

Na ljeto 2012. godine Wilma Elles je dizajnirala i prvi put predstavila svoju prvu Feng – Shui liniju odjeće pod nazivom ´Maya Collection´ za tvrtku ´Adil Isik´. I dalje se bavi modelingom. Pojavljuje na fotografijama časopisa Vogue, Elle, Tempo, Miss, Grazia i brojnim drugima te nosi modne revije kao što su one na Tjednu mode u Istanbulu. 2011. godine je osvojila nagradu ´European Quaility Awards´ u kategoriji za najbolju glumicu.