Soner nikako ne uspijeva saznati gdje mu je brat. Svakoga se dana sve više udaljava od Ajlin, koja zbog toga pati, ali nije u stanju ništa učiniti.

2.sez., 16.ep - 9. veljače

Soner nikako ne uspijeva saznati gdje mu je brat. Svakoga se dana sve više udaljava od Ajlin, koja zbog toga pati, ali nije u stanju ništa učiniti. Pokušava se zbližiti sa Sonerom te za njega ima neočekivani prijedlog.

2.sez., 17.ep - 10. veljače

Mete u klubu, u kojem na veliko oduševljenje publike nastupa s bendom, napokon sazna tko je Žale. Osmanov dugotrajni trud da nagovori ukućane da kupe televizor, kako bi njime mogao zadiviti Gulden, napokon se isplatio. Selma i Kenan napokon se vjenčaju i počnu raditi u holdingu, no već prvoga dana na poslu Kenan se suoči s novim iznenađenjem.

2.sez., 18.ep - 11. veljače

Sestre Ajlin i Berin pate zbog ljubavi. Trebaju majčinu potporu pa se vraćaju kući i kao nekoć žive s majkom. Džemilina odluka da preuzme upravljanje Kardži Holingom začudi sve, a najviše Kemala. Novonastala situacija ne odgovara Kenanu i njegovu pomoćniku Ibou. Kenan skuje plan s pomoću kojeg će se riješiti Džemile, koja mu se ispriječila na putu do cilja.

2.sez., 19.ep - 12. veljače

Kenan skuje plan s pomoću kojeg će se riješiti Džemile, koja mu se ispriječila na putu do cilja. Usto polako počinje okretati Selmu protiv Džemile. Ajlin odlazi u Sonerov ured u kojem je čeka veliko iznenađenje. Na novome radnome mjestu Berin proživljava teške trenutke zato što je prisiljena raditi s Ahmetom. I Ajlin je prisiljena donijeti tešku odluku. Kao i sestri, potrebna joj je majčina potpora pa se njih dvije odluče vratiti kući.

2.sez., 20.ep - 13. veljače

Caroline, koju je Soner odbio, u trenutku kada se najmanje nada u pomoć priskače nitko drugi doli Mesude. Iako obje imaju različit cilj, odluče se udružiti kako bi se suprotstavile Soneru i Ajlin. Mete zbog Žale ostane bez glasa, zbog čega nije u stanju izaći na pozornicu. Prvi put postaje jasno da Žale nije onakva kakvom se prikazuje. Lemi je ovaj put uhvatio Osmana u svome dvorištu, a Džemile sazna za to. Kapetan Ali dobiva neočekivanu ponudu za posao.