Sonerova dramatična reakcija prvo izazove pomutnju, a zatim se pretvara u neizdrživu bol.

 2. sez., 36. ep. - 9. ožujka

Sonerova dramatična reakcija prvo izazove pomutnju, a zatim se pretvara u neizdrživu bol. Dok nitko nije u stanju objasniti što se dogodilo, Ali izgubi razum i počne divljati. Ajlin je u potpunom šoku. Tek dvije osobe sa zadovoljstvom promatraju što se događa. Jedna je Caroline, a druga Mesude. Obje naprosto uživaju u tragediji. Soner za Sulejmana ima težak zadatak. Mora od svih, a najviše od Ajlin, tajiti kako je umro njegov brat. Uza sve ove događaje, Kenan ne posustaje. Kreće preuzeti dionice malih dioničara u Holdingu. Dok sve ide po planu, dolazi do nepredvidljiva obrata u preuzimanju dionica g. Nurija.

2. sez., 37. ep. - 10. ožujka

Metea dočeka veliko iznenađenje kad ide provjeriti Nihal. Nihal nestane. Dok Ajlin spava pod sredstvima za smirenje i svi su nasmrt uplašeni, Berin odlazi pružiti pomoć Ahmetu čije se stanje pogoršalo jer nije otišao u bolnicu. Hakan pogrešno interpretira tu situaciju i prati Berin do Ahmetove kuće. Kapetan Ali i Džemile mu se pridružuju. Došlo je vrijeme da se Hakan, Berin i Ahmet suoče s istinom.

2. sez., 38. ep. - 11. ožujka

Hakan ne uspijeva odvesti Berin kući i ona se sklanja kod svoje majke. Berin pokušava vidjeti Zehru, ali Hakan koji smatra da ga je izdala, ne dopušta joj da vidi kćer. U Holdingu je situacija kaotična. Inspekcija rada pod Kenanovom zavjerom, pronalazi niz nepravilnosti u Holdingu. Vode Džemile na ispitivanje. Dok se svi pitaju gdje je g. Nuri, vijest koja dolazi iz bolnice, šokira sve. Džemile primjećuje Kenanovu reakciju na to i nimalo joj se ne dopada. Berin koja ne uspijeva uvjeriti Hakana, donosi odluku. Smatra da je ta odluka način da se stvari dovedu u red. Međutim, njezina ponuda poprilično razbjesni Hakana.

2. sez., 39. ep. - 12. ožujka

Ajlin još nije došla k sebi. Džemile odluči potražiti stručnu pomoć. Iako nepoželjan, kapetan Ali s njima ide u bolnicu. Mete pokušava još jedanput spriječiti Nihal da se uda, ali ovaj poduhvat završava velikom katastrofom. Ajlin iskoristi trenutak kad nema nikoga pored nje i krene kod Sonera. U ruci ima pištolj.

2. sez., 40. ep. - 13. ožujka

Džemile i Ali se uspaniče kad čuju pucanj. Na ulasku u sobu, ne znajući tko je što napravio, primijete samo Ajlin koja je izvan sebe. Nakon svega što su proživjeli oboma se jako teško vratiti u svakodnevnicu. Mete pak žali za Nihal. Mete misli da ju je izgubio i drži sebe odgovornim za njezinu smrt. Kenan nipošto ne propušta priliku da pogorša Selmino psihičko stanje, čak nastoji da je dovede do psihičke rastrojenosti u kojoj je nekoć bila. Selmu njegovo ponašanje jako pogađa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju