Džemile je zabrinuta jer ne može doći do Ajlin. Želi joj javiti da je njezin otac izašao iz zatvora. I Murat želi vidjeti svoju suprugu.

2.sez., 6.ep - 26. siječnja

Džemile je zabrinuta jer ne može doći do Ajlin. Želi joj javiti da je njezin otac izašao iz zatvora. I Murat želi vidjeti svoju suprugu. Sulejman ga želi odvratiti od toga, ali Murat nema nakanu odustati od potrage za njome te sazna gdje se ona nalazi. Na putu do škole Osman vidi svoga oca, kapetana Alija, čiji su zdravstveni problemi veći nego što su liječnici smatrali, kako onesviješten leži u vrtu.

2.sez., 7.ep - 27. siječnja

Mete pomogne ocu u trenutku kada on to najmanje očekuje. Odnos između oca i sina prvi je put tako staložen, no kapetanu Aliju u posjet dolazi jedna neočekivana osoba.
Kapetan Ali, a nakon njega i Caroline, svojim posjetom uznemire cijelu obitelj. To posebice rasrdi gđu Hasefe. Međutim Caroline nema namjeru tako lako odustati od svoga djeteta.

2.sez., 8.ep - 28. siječnja

Kapetan Ali ne može pronaći posao pa je prisiljen prodati i ono malo stvari što mu je ostalo. Džemile to, naravno, primijeti. Ajlin još nije posve zdrava, nalazi se sa Sonerom u kući na farmi. Murat sumnja na svog brata pa počinje pratiti Sulejmana. Soner i Ajlin nastoje uživati u kratkim zajedničkim trenucima, a u posjet im dolazi jedna neočekivana osoba. Žale nastoji osvojiti Meteovo srce. Nedžati joj daje korisne informacije i ona se odmah daje u akciju.

2.sez., 9.ep - 29. siječnja

Red je na Caroline da ispašta zbog boli koju je prouzročila. Nikako ne može naći posao. Džemile dolazi k njoj s neočekivanom ponudom. Caroline je shrvana zato što je tako bespomoćna pred Džemile. Sada ona proživljava sve ono što je učinila Džemile kako bi je ponizila. Džemile joj nudi da se dogovore. Dat će joj Mustafu, ali pod jednim uvjetom.

2.sez., 10.ep - 30. siječnja

Kapetan Ali kaže Caroline da Mustafa ima problema s nogama, no Caroline je uporna, zbog čega dogovor između nje i Džemile pada u vodu. Ajten pomaže Berin da pronađe posao, ali Hakanu se to nimalo ne sviđa. Murat počinje pratiti Sulejmana. Sulejman je toga svjestan pa mijenja taktiku, ali Murat je odlučan u nakani da pronađe Ajlin, za koju pretpostavlja da je s njegovim bratom. Osmana jako rastuži to što je Gulden prisnija s Arifom nego s njime. Usto Gulden i njezina majka viđaju se s Arifovom obitelji.
<p style="overflow: hidden;"><a target="_blank" href="http://novaplus.dnevnik.hr/popis/serije"><img src="http://image.dnevnik.hr/media/images/original/Jul2014/60973740.jpg"></a></p>