Mete koji u noćnom klubu za vrijeme probe pomaže Nihal, nailazi na neočekivanu reakciju Žale. Ovaj put odlučuje reagirati.

2.sez., 26.ep - 23. veljače

Sulejman doznaje o kakvoj je ponudi riječ i odlučuje o tome obavijestiti Ajlin. Njih dvoje odlučuju presresti Sonera i zaustaviti ga, ali Soner je odlučan ispuniti obećanje koje je dao bratu. Caroline poludi od ljubomore saznavši da su Ali i Džemile zajedno otišli na Uludag i odluči se sastati s Kenanom. Caroline, koja ide na sastanak u Kardži Holding, čeka neugodno iznenađenje. Prije nego što će napustiti Uludag, Ali prima tajnovito pismo i ostane zaprepašten njegovim sadržajem. Crv sumnje izjeda Alija i postaje mu sve teže kontrolirati ispade bijesa.

2.sez., 27.ep - 24. veljače

Kao da joj nije dovoljno što mora raditi s Alijem u Holdingu, Džemile je prisiljena s njim otputovati u Bursu na poslovni sastanak. Par kojeg dočekuje upravitelj tvornice s kojom će surađivati, odsjeda u hotelu na planini Uludag u kojem je kapetan Ali boravio s Caroline dok su bili na medenom mjesecu. Na prvi pogled puka slučajnost, ali zapravo je dio Kenanova plana koji za Alija i Džemile sprema još iznenađenja. Mete i Žale prolaze novu krizu.

2.sez., 28.ep - 25. veljače

Žale skupo plaća cijenu nakon izljeva bijesa prema Nihal koja za radnog vremena svira mandolinu. Za Ajlin je pakao biti odvojena od Sonera. Izlazi van na šetnju, ali je hvataju Sonerovi ljudi. Murat zove brata i javlja mu da je Ajlin sada s njim. Ahmet koji zbog posla viđa Berin, napokon pukne i kaže Berin sve što je držao u sebi. Ali, kojem se ne sviđaju upravitelji tvornice, pokušava spriječiti suradnju s njima. Iako naslućuje da stvari kreću naopako, ne uspijeva uvjeriti Džemile. Uza sve to, ljubomoran je na muškarce koji se udvaraju Džemile.

2.sez., 29.ep - 26. veljače

Radnički štrajk kojeg su izazvali Kenan i Ekrem Tatli završava tragično. Berin koja je ranjena u sukobu završava u bolnici u nesvjesnu stanju. U bolničkoj čekaonici rastu tenzije. Osim kapetana Alija i Hakana s obitelji, u čekaonici je i Ahmet koji iščekuje dobre vijesti. Ajlin se nalazi na sudu. Međutim, Berin nije u mogućnosti zastupati je. Soner se pridružuje Ajlin na sudu. I Murat krišom dolazi i slomi se kada vidi brata s Ajlin. Mete napokon pronađe Nihal koja neko vrijeme nije dolazila na posao.

2.sez., 30.ep - 27. veljače

Mete koji odlazi posjetiti Nihal kod kuće, nailazi na neočekivanu situaciju. Da bi spasila Metea, Nihal zove njegovu obitelj. Selma opaža da Kenan dolazi kući kasno koristeći posao kao izliku. Odlučuje ga slijediti. Kenan koji učestalo posjećuje Caroline u hotelu, dolazi na večeru s njom. Međutim, ti posjeti i večera s Caroline samo su dio njegovih podmuklih planova. Između Sonera i Ajlin dolazi do iznenadnih preokreta.